Vixen Studio: „Videochat-ul practicat acasă sau pe cont propriu nu este la fel de profitabil și de bine plătit ca cel de la studio”

Ce se întâmplă cu adevărat într-un studio de videochat, cât de bine câștigă modelele ori cât de acerbă este concurența în această industrie, am încercat să aflăm de la cei care, în urmă cu aproximativ 17 ani, au înființat unul dintre primele studiouri de videochat din Iași, Vixen Studio.

  1. În spațiul public se vehiculează câștiguri colosale pentru persoanele care practică videochat. Care este realitatea?

În videochat sunt realizate câștiguri mari de modele care dedică timp și sunt serioase în ceea ce privește activitatea pe care o desfășoară. Lucrul în videochat nu presupune experiență sau pregătire, ci doar anumite trucuri de comunicare pe care modele ar fi de preferat să le stăpânească.

  1. Care este diferența între a practica videochat pe cont propriu și a lucra pt un studio profesionist?

Există o diferență destul de mare. Videochat-ul practicat acasă sau pe cont propriu nu este la fel de profitabil și de bine plătit că cel de la studio. Într-un studio aveți deja toată aparatura și decorul necesar, astfel persoanăa interesată nu mai trebuie să investească în echipamente și amenajări. De asemenea, modele pot socializa între ele și pot învăța trucuri de la cele mai experimentate persoane. La studio dacă un model nu are trafic sau vizitatori se poate redirecționa traficul, dândusse fiecărei persoane oportunitatea de a face bani. Studioul oferă diferite bonusuri dacă se ating anumite target-uri prestabilite, cum ar fi: ajutor la achiziționarea unei locuințe, se oferă mașini (studioul nostru a oferit la un moment dat pentru atingerea unui target 6 mașini), se plătesc implanturile de silicoane dacă, fetele doresc așa ceva, li se plătesc burse de studiu etc.

  1. Cele mai multe femei au o reticență în a practică această meserie deoarece ar putea fi văzute de rude sau cunoscuți. Cum le convingeți să treacă peste această barieră?

În primul rând se asigură confidențialitatea persoanelor angajate la noi. Avem clauze contractuale prin care se stabilesc clar modalitățile de păstrare a discreției și a protejării datelor cu caracter personal.

  1. Studiourile de videochat se întrec în oferte la angajare. Care este oferta dumneavoastră?

Studioul nostru tratează cu o seriozitate deosebită angajatele când vine vorba de plăți. Plata se face după modul în care s-a convenit cu fiecare model. Avem modele pe care le plătim zilnic, săptămânal sau lunar în funcție de cum își doresc și le este convenabil lor.

  1. De ce ar alege o persoană să lucreze pentru dumneavoastră și nu pentru un studio concurent?

Avem o experiență de 17 ani în acest domeniu, lucru care se regăsește în fiecare aspect al studioului. Dedicarea echipei noastre se vede în câștigul lunar al fiecărui model. Oferim venituri substanțiale și o sumedenie de bonusuri ce constau în mașini, locuințe, unul chiar la angajare, în valoare de 1000 de euro. Studiourile noastre dispun de aparatură de ultimă generație, amenajări de lux, punem la dispoziție personal calificat de make-up și hairstyle, piscină, solar dar și un studio foto profesional pentru a crea portofolii, oferim servicii de promovare, astfel încât veniturile să crească cât mai repede. Luăm foarte în serios viața privată și confidențialitatea, de aceea termenii contractului îi stabilește angajatul. Membrii din România nu pot vedea modelele din țara noastră. Înainte de semnarea contractului stabilim de comun acord programul. Suntem foarte flexibil în acest sens. Practic fiecare muncește cât vrea, când vrea.

  1. Care este profilul angajatului dumneavoastră?

Dincolo de prejudecăți, cei mai buni și eficienți angajați sunt familiștii, în general persoanele cu responsabilități. Desigur că am descoperit seriozitate și devotamentși la persoane mult mai tinere, simpli studenți care își doresc să câștige bani. Tocmai de aceea firma noastră a adoptat o politică de premiere a angajaților care au avut rezultate deosebite și care au dovedit că sunt fideli.

  1. Industria de videochat atrage în țară sume colosale. Cum explicați faptul că într-o societate care se declara profund conservatoare această afacere crește de la an la an? 

Munca în videochat este o muncă foarte bine plătită, poate cea mai bine plătită la ora actuală în țară noastră. Lumea a început să fie mai deschisă și să înțeleagă că videochat-ul nu este doar o afacere sexuală, așa cum mulți tind să creadă, ci se bazează foarte mult pe comunicare. Modelele trebuie să discute cu un membru ca și când ar avea o relație normală. Cred că ușurința muncii și sumele considerabile de bani care se câștigă  fac ca această industrie să se dezvolte de la an la an.

  1. Poți să faci carieră în videochat? 

Da, se poate face carieră în videochat. Avem modele care lucrează de ani de zile în domeniu și participă la concursurile internaționale organizate anual în domeniul videochatului. Astfel, sunt recunoscute și cotate potrivit muncii, străduinței și eforturilor lor.

“Videochat! Prima reacție e de reținere și un “Nu” categoric, ca apoi să stai să analizezi și să realizezi că videochat-ul nu este pentru orice gen de femeie. Este pentru femei inteligente, frumoase, creative, capabile să vorbească în 2-3 limbi străine și pline de imaginație. Și Da, aceste femei, cu aceste calități, pot lucra câteva ore pe zi și să câștige sume colosale de bani, bani pe care cu siguranță la un job 9-17 cu greu ar reuși să îi câștige. Ce poate fi mai ușor decât să lucrezi cât vrei și când vrei, în funcție de ritmul vieții tale? De ce la un studio? Simplu! Tu nu trebuie să îți faci griji pentru nimic. Nu ai facturi, nu ai probleme cu conexiunea, nu te deranjează nimeni. Ca orice meserie are secretele ei. Atunci când are cine să te ajute, să te îndrume cu calm, într-un mediu relaxant nu mai pierzi timp să descoperi singură. Timpul înseamnă bani, banii tăi câștigați cu zâmbetul pe buze.” – Ioana VixenStudio

Pentru angajari tel/wapp: 0735.168.703

www.vixenstudio.net

Andrei VILICHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here