Visa să fie Barbie, dar a ajuns în sicriu, după ce s-a operat la fesieri, în Turcia

O tânără mamă britanică în vârstă de 26 de ani a murit la câteva zile după o intervenție chirurgicală de lifting fesier. Demi Agoglia și-a găsit sfârșitul în brațele iubitului său, Bradley Jones, în timp ce se îndreptau către clinica din Istanbul pentru un control postoperator.

Tânăra, care avea trei copii mici, a început să se plângă de dureri în piept cu doar câteva ore înainte de a se întoarce acasă, în Manchester. În ciuda eforturilor disperate ale partenerului ei de a o resuscita într-un taxi în drum spre spital, Demi a suferit un atac de cord și a fost dusă de urgență la terapie intensivă. Medicii au depus toate eforturile pentru a o salva, dar, din păcate, ea a fost declarată moartă.

Familia tinerei este în stare de șoc și de durere, cu cei trei copii rămași acum fără mamă. Tatăl și sora ei sunt terifiați de tragedia care a lovit familia. Se crede că Demi a suferit o posibilă embolie, iar circumstanțele exacte ale decesului său urmează să fie stabilite printr-un raport al medicului legist.

Sora mai mică a tânărului a postat un mesaj online exprimând durerea pierderii, iar pe rețelele sociale, prietenii și apropiații au transmis condoleanțe și gânduri de compasiune către familia îndurerată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here