Viorel Blăjuț, ales prim-vicepreședinte al PSD Iași

Organizația municipală PSD Iași a susținut ieri o conferință în care președintele Marius Ostaficiuc a anunțat modificările din cadrul biroului executiv de conducere.

Schimbările au fost motivate de faptul că unii social-democraţi au părăsit organizaţia, cei mai mulţi dintre ei invocând motive personale. Astfel, noul prim-vicepreşedinte al organizaţiei municipale este Viorel Blăjuţ, iar vicepreşedinte este Dumitru Anchidin.

De asemenea, în funcţia de secretar a fost numită Adriana Berilă, iar Cătălin Bulgariu, Elena Mitrofan şi Narcis Romedeea au devenit membri ai biroului executiv.

„Ţin să-i felicit pe toţi colegii din cadrul organizaţiei municipale PSD Iaşi, oameni alături de care am participat la bătălii electorale, alături de care am împărţit şi bune şi rele şi care au înţeles ce înseamnă social-democraţia. Fie că am fost la putere sau în opoziţie, drumul nostru în PSD trebuie să continue împreună, să privim spre viitor şi să ne concentrăm pentru a aduce bunăstare ieşenilor. Ţinta noastră, a social-democraţilor, este să facem ca Iaşul să devină un pol atractiv, un oraş deschis şi cât mai benefic pentru noi toţi, cei care locuim aici şi care ne simţim ieşeni”, a declarat Marius Ostaficiuc.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here