VIDEO Traian Băsescu: „Marius Bodea poate să-l schimbe pe Chirica și să elibereze Iașul”

Într-un mesaj video postat pe rețelele de socializare, fostul președinte al României, Traian Băsescu a transmis un mesaj de susținere pentru Marius Bodea, candidatul USR la Primăria municipiului Iași. Băsescu spune că Marius Bodea este singurul candidat care îl poate bate pe Mihai Chirica și îi îndeamnă pe ieșeni să voteze candidatul USR la Primăria Iași. Fostul președinte le transmite ieșenilor că Iașul nu se va dezvolta și va ramâne captiv și înglodat în împrumuturi dacă Mihai Chirica câștigă din nou alegerile.

Marius Bodea este soluția pentru Primăria Iașului. În susțin pe Marius Bodea pentru că îl știu un om extrem de hotărât și corect în relația cu subordonații dar și cu cetățenii. Marius Bodea poate să-l schimbe pe Chirica și poate să elibereze Iașul de presiunea uriașă a liberalo-socialiștilor. Iașul este un oraș care merită să asigure bunăstarea cetățenilor săi prin dezvoltare, nu prin împrumuturi, așa cum fac socialiștii și liberalii. De aceea votul util este soluția pentru 9 iunie, iar Marius Bodea este soluția pentru Iași! Votați Marius Bodea pentru Primăria Iașului!” este mesajul lui Traian Băsescu.

Bodea a postat mesajul Președintelui pe rețelele de socializare și i-a mulțumit pentru susținere. Bodea reiterează ideea că în contextul unui singur tur la alegerile locale trebuie ca votul să fie utilizat pentru candidatul cu cele mai mari șanse de a-l bate pe Chirica. ”Îi mulțumesc președintelui Traian Băsescu pentru cuvinte și susținere. Avem un singur tur și o singură șansă. 9 iunie este ziua noastră.” a precizat Marius Bodea.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here