VIDEO Sofer cu apucaturi criminale, depasiri inconstiente pe linia continua. Politia s-a sesizat dupa aparitia imaginilor

Ancheta a politistilor de la Serviciul Rutier Galati dupa aparitia in mediul online a unor imagini cu un sofer care face depasiri neregulamentare, peste linia continua, fiind la un pas sa loveasca doua autovehicule.

Politistii s-au sesizat dupa ce imaginile au aparut in spatiul public, pe un grup de socializare dedicat soferilor. Din filmuletul postat pe internet se poate observa ca un sofer face propria lege pe sosea, facand depasiri riscante peste linia continua. Mai mult, la un moment dat, se observa ca soferul imprudent este foarte aproape de a lovi doua autovehicule care circula regulamentar pe sensul lor de mers. Un impact frontal este evitat in ultimul moment.

In urma aparitiei acestor imagini, politistii de la serviciul rutier Galati au demarat o ancheta si au reusit sa-l identifice pe soferul care a depasit de doua ori la rand peste linia continua. Barbatul are 53 ani, este din Galati si se afla pe drumul judetean 251, intre Schela si Smardan, cand a efectuat manevrele riscante.

„Dupa vizionarea imaginilor aparute in mediul online, pe un site de socializare, politistii Serviciului Rutier Galati s-au autosesizat si, in urma verificarilor, au stabilit ca autoturismul respectiv a circulat pe DJ 251, intre localitatile Schela si Smardan, la volanul acestuia fiind un barbat de 53 de ani din municipiul Galati. Conducatorul auto a fost sanctionat contraventional cu amenda in valoare de 580 de lei, pentru nerespectarea regulilor privind depasirea, fiindu-i retinut, totodata, permisul de conducere pe o perioada de 30 de zile.”, a transmis comisar sef Gabriela Costin de la IP Galati.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here