VIDEO. Pentru o clipă, am crezut că se poate! Iașul a ratat play-off-ul „la mustață”. Steaua – CSMS: 1 – 1

Steaua şi CSMS Iaşi s-au anihilat reciproc în meciul din etapa cu numărul 26 a Ligii 1, ultima a sezonului regulat 2015/2016, scor final 1-1.

 

Campioana s-a văzut condusă din minutul 25, când Golubovici reia cu sete după o centrare perfectă în 6 metri a lui Cristea.

 

Marica a jucat foarte bine şi a avut 3 ocazii mari de gol, dar norocul nu a fost de partea fostului vârf de la Schalke.

 

 

Steaua a marcat primul gol în 2016 la 11 secunde de la reluare, în partea secundă. Marica a făcut o cursă fabuloasă, a trecut în trombă de câţiva ieşeni, a păsat perfect pentru Stanciu, care nu l-a iertat pe Grahovac.

 

Gazdele au continuat să domine, dar nu şi-au creat ocazii atât de puternice. Dimpotrivă, ieşeanul Andrei Cristea, chiar fostul atacant din Ghencea, a avut o şansă uriaşă în minutul 70, când singur cu Niță, poziţie centrală, de la 10-11 metri, a şutat incredibil alături.

 

Până la urmă s-a terminat 1-1, iar ieșenii nu prind play-off-ul, având în vedere că în meciul care s-a desfăşurat tot sâmbătă, ASA Târgu Mureş a trecut de FC Botoşani cu 1-0.

 

Steaua are 44 de puncte şi este pe 4, la egalitate cu Pandurii, la 2 puncte în spatele Viitorului, la 3 de Dinamo şi la 6 de Astra.

 

(Sursa: ziare.com)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here