VIDEO Panică în SUA: o mașină a intrat direct în convoiul lui Joe Biden

Un vehicul din convoyul președintelui american Joe Biden a fost lovit de o mașină la doar 40 de metri de locația sa de campanie din Delaware. Coliziunea dintre o berlină și un SUV din convoy a generat un zgomot puternic, potrivit relatărilor furnizate de AFP și News.ro.

În momentul impactului, Președintele Biden se afla în apropiere, la intersecția din fața sediului de campanie. Agenții de securitate au reacționat rapid, interceptând mașina înmatriculată în Delaware și orientând armele către șofer.

Personalul de securitate a escortat imediat pe Joe Biden către un alt vehicul pregătit, îndepărtându-l în siguranță de locul incidentului din centrul orașului Wilmington. Un oficial de la Casa Albă, prezent în timpul evenimentului, a declarat: „Președintele și prima doamnă sunt bine.”

Reporterii aflați pe trotuarul din fața birourilor de campanie au fost martori la incident în timp ce îi adresau întrebări lui Biden. În ciuda coliziunii, aceștia au fost rapid îndepărtați de personalul de securitate pentru a se alătura convoiului prezidențial, care a plecat de la locul evenimentului sub ploaie.

Joe Biden și soția sa, Jill Biden, luaseră masa împreună cu echipa lor la birourile de campanie. După incident, convoiul prezidențial a reușit să ajungă în siguranță la casa familiei Biden, fără a mai întâmpina alte probleme. Autoritățile investighează acum circumstanțele exacte ale coliziunii, iar securitatea prezidențială rămâne în atenție maximă în contextul acestui eveniment neașteptat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here