Update EXCLUSIV Dorel de la Wizz Air: două avioane s-au ciocnit pe pista Aeroportului din Suceava VIDEO

Update ora 21:00

In prezent se verifica toate bagajele din avion din motive de securitate. Pasagerii cer sa paraseasca aeronava. Acestora le este frica sa mai zboare desi administratia aeroportului au spus ca au rezolvat problema tehnica si se poate decola. 

Update ora 19:00

Pasagerii nu au plecat spre destinație nici la această oră. Nemulțumirile sunt mari asta pentru că operatorul nu i-a înștiințat de nimic, pasagerii primind doar o sticlă de apă plată în tot acest timp.

 

Update: 

“Astăzi, 14 Martie 2023, a avut loc un incident de aviație pe platforma de îmbarcare/debarcare a Aeroportului „Ștefan cel Mare-Suceava”.

Incidentul a constat in atingerea usoară a două aeronave ale companiei Wizz Air. Pasagerii care urmau să zboare spre Dortmund au fost debarcați în siguranță, înregistrându-se doar pagube materiale.

Vom reveni cu detalii.”, au declarat reprezentanții Aeroportului din Suceava.

Stirea initiala: 

Incident neplacut pe pistra Aeroportului International ”Stefan cel Mare ” din Suceava. Doua avioane Wizz Air s-au ciocnit, iar ambele zboruri au fost amânate. Este vorba de cursele spre Dortmund (Germania) și Bergamo (Italia). Avionul de Bergamo era parcat, în vreme ce cursa spre Dortmund era deja în deplasare spre decolare.

Din primele informații, ambele aeronave au aripile secționate, cursa Wizz Air spre Dortmund are aripa principală stângă lovită, iar cursa spre Bergamo si aripa dreaptă. Aeronava ce urma să plece la Dortmund a intrat în cea ce trebuia să plece la Bergamo. Vom reveni cu detalii!

GALERIE FOTO:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here