Veolia Energie Iaşi racordează clădirea unde vor fi cazați pacienții Institutului Regional de Oncologie

Veolia Energie Iaşi racordează clădirea unde vor fi cazați pacienții Institutului Regional de Oncologie care au indicaţie de radioterapie şi vin la tratament din afara oraşului.

 

Imobilul, situat în cartierul Tătăraşi pe Str. Ion Creanga 5 bis, are o CAPACITATE DE CAZARE DE 90 DE LOCURI şi un CONSUM ANUAL ESTIMAT DE 170 GIGACALORII pe apă caldă şi încălzire.

 

 

Clădirea este în curs de conectare la sistemul centralizat şi va fi legată direct la magistrala 2 de termoficare prin conducte preizolate duble cu diametrul Dn 50 mm.

 

 

Alimentarea cu energie termică se va face printr-un MODUL TERMIC INDIVIDUAL cu o putere instalată de 300 kW, iar parametrii de funcţionare vor fi monitorizaţi în dispeceratul non-stop al Veolia.

 

 

ECHIPAMENTUL ESTE COMPLET AUTOMATIZAT şi VA PERMITE CLIENTULUI SĂ FIE ALIMENTAT PERMANENT CU APĂ CALDĂ şi, de asemenea, SĂ PORNEASCĂ SAU SĂ OPREASCĂ ÎNCĂLZIREA ORICÂND DOREŞTE, REGLÂND TEMPERATURA ÎN FIECARE ÎNCĂPERE ÎN FUNCŢIE DE SOLICITĂRILE PACIENŢILOR.

 

 

Racordarea clădirii la sistemul centralizat de termoficare oferă clientului INDEPENDENȚĂ COMPLETĂ în alimentarea cu energie termică, iar modulul termic asigura o FUNCŢIONARE SIGURĂ ŞI PRIETENOASĂ CU MEDIUL ÎNCONJURĂTOR. La aceste avantaje se adauga ECONOMIILE DE COSTURI DE CEL PUŢIN 28% în comparaţie cu o eventuală soluţie pe gaze naturale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here