Veolia Energie Iași – lucrări la rețelele secundare din Tătărași și Alexandru cel Bun

Veolia Energie Iaşi a lansat deja, încă de la sfârşitul sezonului de încălzire, ambiţiosul plan de reparaţii şi investiţii prevăzut pentru anul 2016.

 

Pe lângă lucrările de fiabilizare şi eficientizare aflate în curs de derulare la cele două centrale de producţie, CET Holboca şi CET Tudor, se execută lucrări pe reţelele de termoficare din oraş.

 

În ultimele zile, echipele noastre au avut în vedere reţelele secundare din cartierele Tătăraşi şi Alexandru cel Bun.

 

 

Astfel, sunt în curs de finalizare LUCRĂRILE DE PRELUNGIRE A CONDUCTEI DE RECIRCULARE A APEI CALDE CE ALIMENTEAZĂ BLOCURILE DIN ZONA COMPLEXULUI CIURCHI (PT 16 TĂTĂRAŞI), BLOCURILE DE LÂNGĂ ȘCOALA NR. 10 „GH.I. BRĂTIANU” (PT 27 TĂTĂRAŞI) ŞI IMOBILELE ALIMENTATE DE PUNCTUL TERMIC PT 17 DIN TĂTĂRAŞI.

 

De asemenea, s-au încheiat LUCRĂRILE DE RECIRCULARE PE APĂ CALDĂ LA BLOCURILE ARONDATE PUNCTULUI TERMIC PT 6 ALEXANDRU DE PE STR. SARMISEGETUZA.

 

Iar recent s-a terminat PRELUNGIREA CONDUCTEI DE RECIRCULARE A APEI CALDE PÂNĂ LA ULTIMUL ETAJ LA CELE 5 SCĂRI ALE BLOCULUI ANL 250 ZIMBRU.

 

Toate aceste lucrări fac parte din ACŢIUNEA PLANIFICATĂ PENTRU VARA ANULUI 2016 CE VIZEAZĂ INTRODUCEREA A 1,7 KM DE CONDUCTE PENTRU RECIRCULAREA APEI CALDE ÎNTRE PUNCTELE TERMICE ŞI BLOCURI ÎN ZONELE SOCOLA, TĂTĂRAŞI, ALEXANDRU, CODRESCU ŞI POITIERS.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here