Veolia Energie Iaşi, cel mai bun furnizor de servicii energetice

Premiu prestigios primit de societatea care a preluat serviciul de termoficare din municipiul Iaşi. Compania ieşeană a fost singurul operator de termoficare din România nominalizat şi ajuns în finală, celelalte companii activând în domeniile energiei electrice, gazelor naturale şi petrolului. Proiectul câştigător, referitor la „Renaşterea termoficării centralizate la Iaşi”, a fost ales în detrimentul celor depuse de companii puternice precum CEZ România, Elsaco sau Luxten Lighting Company.

 

Recent, în cadrul ceremoniei celei de-a cincea ediţii a „Romanian Energy Awards”, eveniment desfăşurat la Bucureşti, Veolia Energie Iaşi a fost desemnată „The Energy Services Company of the Year“.

 

Soluţia: termoficarea centralizată

Unul dintre membrii juriului, unul format din nume grele din domeniu, a declarat că premiul primit de Veolia Energie Iaşi este meritat. „Câştigătorul este o companie care a reusit un lucru foarte rar, şi anume reabilitarea ideii de alimentare centralizată cu energie termică într-un mare oraş al României, cu realizări atât în creşterea randamentului întregului sistem şi scăderea pierderilor pe reţele, dar şi cu rebranşarea unora dintre vechii consumatori şi atragerea de noi clienţi, lucru foarte rar în România”, a explicat alegerea făcută Virgil Muşătescu, prof.dr.ing. la Universitatea Tehnică din Bucureşti.

 

Reprezentantul Veolia Iaşi, Ana-Maria Icătoiu, la momentul decernării premiului  

Profesionism şi eficienţă

Directorul comercial şi de comunicare al Veolia Energie Iaşi, Ana-Maria Icătoiu, consideră că furnizorul ieşean de energie termică a reuşit să demonstreze că termoficarea centralizată este cea mai bună soluţie pentru asigurarea unui confort termic fără riscuri. „Am reuşit să arătăm ce poate deveni un sistem centralizat de termoficare gestionat în mod profesionist şi eficient, în strâns parteneriat cu autorităţile locale şi centrale, şi, în special, cu clienţii săi. Termoficarea centralizată începe să se afirme ca  soluţia cea mai bună pentru noi şi familiile noastre, acum şi în viitor“, menţionează Icătoiu.

 

„Termoficarea ieşeană a devenit un exemplu la nivel naţional, aşa cum s-a văzut la conferinţa organizată la Iaşi pe 24 şi 25 martie, la care au participat peste 150 de persoane din 15 oraşe din România şi Republica Moldova: operatori de termoficare, municipalităţi, asociaţii de proprietari”  Alexandru Teleru, director general Veolia Energie Iaşi

 

De ce Veolia Energie Iaşi

Iată principalele motive pentru care a fost premiată Veolia Energie Iaşi:

– Performanţa tehnică: gradul de continuitate în furnizare de 97%; randamentul crescut cu 5%; scăderea apei de adaos pe reţele cu 44%;

– Performanţa comercială: 46.000 de telefoane la Centrul de Apel; peste 2.000 de email-uri şi 12.400 de scrisori primite; 14.500 de vizite la Biroul de Relaţii cu Clienţii; zeci de mesaje pe contul de Facebook; 4.900 de intervenţii tehnice la clienţi; 10.200 de vizite în teren, la consumatorii finali; audienţe publice în toate cartierele oraşului, transmise în direct pe internet.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here