Vali Spaidăr rupe tăcerea! Cât câștigă din TikTok lunar

Vali Spaidăr, cunoscutul influencer de pe TikTok din România, a acordat un interviu detaliat emisiunii CANCAN EXCLUSIV, oferind informații despre viața sa personală și impactul popularității sale.

Porecla „Spaidăr” provine de la tatăl său, care era cunoscut ca un hoț profesionist în Spania acum 15 ani, fiind numit Spider-Man datorită abilităților sale de cățărare. Vali a explicat că el și fratele său au fost denumiți „băieții lui Spider-Man” și, ulterior, au primit porecla „Spaidăr”, care s-a păstrat timp de 15 ani.

Spaidăr a devenit viral pe platforma TikTok, iar recunoașterea sa a crescut considerabil. În timpul interviului, a vorbit despre modul în care a realizat că devenise un fenomen viral, menționând că oamenii îl recunoșteau pe stradă și că era solicitat pentru poze și autografe.

Despre veniturile sale, Vali a dezvăluit că câștigă lunar aproximativ 50.000 de euro din TikTok, iar această sumă este generată în principal din cadourile primite de la urmăritori. Acesta a adăugat că petrece în jur de 5-6 ore în fiecare zi în transmisiuni live pe TikTok.

În ceea ce privește viața sa personală, Vali Spaidăr a menționat că are trei copii și că aceștia sunt singurii care îi pot spune ce să facă. Spaidăr a spus că nu a fost niciodată căsătorit și că în prezent este singur. El a menționat că își caută o iubită și a specificat că aceasta ar trebui să fie „nebună cu talent”, autentică și să nu fie o „nebună falsă”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here