Universitatea „Al.I. Cuza”, în top 100 în Europa!

Cea mai veche instituție de învățământ superior modern românesc se află între primele 100 de instituții de învățământ superior europene, conform unui clasament publicat anual de Comisia Europeană (CE)!

Este o nouă recunoaștere a valorii Universității Alexandru Ioan Cuza (UAIC) din Iași, ierarhia fiind stabilită în funcție de numărul de studenți beneficieri de stagii prin programul educațional Erasmus, la care UAIC participă încă din anul 1997.

„Numarul mare de studenți beneficiari ai unor asemenea stagii situează constant Universitatea printre primele o sută de instituții de învățământ superior europene, conform top 500 publicat anual de Comisia Europeană. În ultimul clasament, pentru anul academic 2013-2014, publicat în 2016, UAIC se situează pe locul 51, din cele peste 4.000 de instituții participante la program la nivel mondial”, au afirmat oficiali ai UAIC.
Studenții universității din Copou au studiat pentru un semestru sau un an academic în 140 de universități partenere din 23 țări europene, cei mai mulți în Franța, Spania și Germania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here