Un român s-a înjunghiat, apoi şi-a dat foc încuiat în BMW-ul său, în faţa poliţiştilor, în Italia

Un român s-a înjunghiat, apoi şi-a dat foc încuiat în BMW-ul său, în faţa poliţiştilor, în Italia. Bărbatul era căutat de trei zile, după ce şi-a masacrat iubita, a crezut-o moartă şi a incendiat apartamentul în care o lăsase inconştientă.

Capturarea lui Petru Lucaci, un român în vârstă de 60 de ani, căutat în Italia de trei zile, a riscat să se transforme în tragedie. Românul era dat în urmărire de vineri seară, după ce şi-a masacrat iubita în bătaie, a crezt-o moartă şi a incendiat casa în care a lăsat-o inconştientă.

Petru Lucaci a fost interceptat de poliţişti luni seara în via Dolarici din Desenzano. Membrii unei patrulele s-au apropiat de BMW-ul său, moment în care românul s-a înjunghiat, înainte de a da foc unui rezervor de benzină pe care-l transporta pe scaunul din față.

Curajul carabinierilor au salvat probabil viața tâmplarului român. Poliţiştii l-au scos imediat pe bărbatul de 60 de ani din mașină, stingând flăcările care îi învăluiau trupul.

După ce a primit primul ajutor, Petru Lucaci a fost transportat cu ambulanța la spitalul din Brescia, unde e arestat, scrie Brescia Oggi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here