Un model de videochat Heylux a reușit recordul mondial de încasări: 85.640 $ într-o lună

Câți bani crezi că poți câștiga din videochat în Iași? Câteva mii de lei pe lună, ca la un job normal? La Heylux, cele mai multe modele de videochat câștigă mult mai mult. Atât cât să-și împlinească cele mai frumoase vise. Asta e magia videochatului în Iași când vii la cel mai bun studio. Totul devine posibil și pentru tine.

Heylux devine studioul de videochat al recordurilor

Ca să te convingi că se poate, îți spunem câți bani câștigă alte modele de videochat din Iași la Heylux. O colegă a noastră a reușit recordul mondial la încasări: 85.640 $ într-o lună de job! Da, ai citit bine: 85.640. La Heylux acordăm cel mai mare comision din videochat în Iași pentru modelele de succes – 80%. Poți să faci un calcul și îți dai seama că a câștigat echivalentul unui apartament. Într-o lună de zile! Același model a reușit și recordul de încasări pe zi: 44.575 $! Cu 80% comision, înseamnă iarăși o sumă extraordinară. Poate crezi că modelul care a reușit aceste recorduri arată senzațional, ca în filme. Însă colega noastră e pur și simplu simpatică. A devenit un model de top prin seriozitate, eleganță și suportul trainerelor de videochat de la Heylux.

 

Heylux e studioul de videochat din Iași care îți oferă toate condițiile să reușești și tu. Avem cea mai mare și mai bună echipă de trainere. Îți asigurăm transport gratuit zilnic cu mașini Mercedes, machiaj gratuit zilnic, ședințe foto-video gratuite. Plus multă seriozitate, respect și legalitate 100%. De asta poți reuși la Heylux recorduri în videochat. E suficient să fii simpatică, serioasă și să profiți de ajutorul echipei de trainere de la Heylux. În felul ăsta, totul e posibil. Chiar absolut totul. Poți câștiga mereu mai mult, cum fac campioanele încasărilor din videochat în Iași.

 

Câștigă și tu între 400 și 6.500 lei pe zi din videochat în Iași

Pe lângă recorduri, Heylux e nr.1 la media de încasări din videochat în Iași. Modelele noastre câștigă, în medie, între 400 și 6.500 lei pe zi. În fiecare zi. Sunt fete care arată exact ca tine: tinere, vesele, cu dorință de a-și schimba viața în bine. Care e secretul lor? Ambiția. Asta ne dorim să vedem și la tine: ambiția de a câștiga și mai mult. Când îți propui să te autodepășești în fiecare zi, rezultatele apar cu siguranță. Adică reușești și tu să câștigi tot mai mulți bani. Între 400 și 6.500 lei pe zi. Apoi, singura ta grijă este să cheltuiești banii făcuți din videochat în Iași. Dar credem că o să te descurci foarte bine la asta.

 

Celelalte modele de la Heylux își cumpără apartamente și mașini. Merg în vacanțe frumoase, îi ajută financiar pe cei dragi. Și își asigură o viață lejeră, lipsită de griji. Vrei și tu asta? E foarte simplu: fă primul pas! Sună la Heylux pentru cel mai bun job de model de videochat în Iași! Te invităm la o cafea bună și îți arătăm studioul. Poți să discuți cu modele de succes de la Heylux, să afli experiența lor. Așa vezi că se poate, că e de ajuns să fii ambițioasă ca să ajungi sus. Noi abia așteptăm să te cunoaștem! Să te ajutăm să fii și tu o campioană a câștigurilor din videochat în Iași la Heylux.

 

Contact studio videochat Iași Heylux

Tel: 0744.33.77.11

www.heylux.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here