Un medic de numai 30 de ani a fost găsit MORT, pe munte, după câteva zile

Un medic din Brașov a fost găsit mort în Piatra Craiului. Corpul neînsuflețit al medicului a fost văzut sâmbătă de un turist, sub Vârful Zbirii, într-o zonă de gol alpin. Se pare că medicul s-ar fi prăbușit în gol 100 de metri, după ce s-a apropiat de marginea hăului.

Cadavrul a zăcut câteva zile în prăpastie. Corpul neînsuflețit al medicului brașovean se afla într-un gol sub poteca pe care au trecut foarte mulți turiști.

Pentru că zona este foarte greu accesibilă, salvamontiștii au cerut ajutorul elicopterului SMURD Târgu Mureș, scrie brasovstiri.ro.

Doi salvamontiști din Zărnești au legat cadavrul medicului pentru a putea fi ridicat de elicopter. Corpul neînsuflețit a fost coborât la baza muntelui, de unde a fost preluat de lucrătorii de la Laboratorul de Medicină Legală Brașov.

Cadavrul va fi autopsiat pentru a se stabili dacă medicul a căzut sau a fost împins în prăpastie. Totodată, specialiștii vor stabili dacă medicul a murit după ce a căzut în prăpastie, sau corpul neînsuflețit a fost aruncat în hău.

Curios lucru este faptul că până acul nimeni nu a reclamat dispariția medicului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here