Un așa posterior vezi doar la televizor

Săptămâna aceasta ne-a picat cu tronc o fată cu totul și cu totul deosebită. Cătălina CK își zice frumoasa care ne-a fermecat. Gazela are 20 de ani, este originară din Chișinău și locuiește în Iași, unde lucrează ca model la First Models.

Sexy Cătălina a reușit să ne cucerească fără să ne arate chipul. Poza de profil a frumoasei moldovence o înfățișează pe Cătă pe un câmp, stând cu spatele, având o bască pe cap. Când am văzut așa frumusețe de bască ne-am pierdut. Tragem cu ochiu’ ceva mai jos de bască și mai, mai să leșinăm. Ne-a luat pe nepregătite, rău! Fesierii Cătălinei pot dăuna grav sănătății! Kim Kardashian și tot neamu’ ei sunt zero pe lângă îngerul din Chișinău.

Brunetă este foarte mândră de posteriorul cu care a fost înzestrată de Mama Natură și nu ratează nicio ocazie de a-l etala pe rețelele de socializare. Fanii se îngrămădesc cu sutele, cu miile să-și arate aprecierile când încarcă zeița câte o poză cu “minunăția”. Noi suntem de părere că dosul Cătălinei merită un nume și profile de Facebook și Instagram.

Andrei VILICHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here