TRISTAN TATE O ATACĂ PE NICKI MINAJ DUPĂ CE RAPPERIȚA ȘI-A LUAT BANII DE LA SAGA, DAR A REFUZAT SĂ MAI URCE ÎN AVIONUL PRIVAT CĂTE BUCUREȘTI: ”A MINȚIT-O!”

Cu doar 3 ore înainte să susțină concertul la festivalul Saga, Nicki Minaj și-a anunțat fanii că nu va mai urca pe scenă. Motivul a fost legat de problemele de securitate legate de prostele din România. Fanii au fost extrem de dezamăgiți și unele vedete din showbizul autohton și-au arătat nemulțumirea în mediul online. Printre aceștia se numără și Tristan Tate care a ținut să transmită un mesaj.

În ultima zi a celebrului festival Saga, Nicki Minaj urma să susțină un concert așteptat de milioane de fani români. Totul era pus la punct! Echipa artistei se afla deja în România, ținutele erau pregătite, plata a fost achitată integral, doar că… nici urmă de Nicki Minaj! Cu doar câteva ore înainte de a urca pe scenă, Nicki Minaj a ținut să-și anunțe fanii că a anulat TOT! Iar motivul a fost uluitor.

Se pare că celebra cântăreață de rap n-a mai urcat în avionul privat care trebuia să o aducă în România din cauza protestelor. Se temea pentru viața ei. Doar că protestele făcute de contabili au avut loc abia luni dimineaţă şi nu în Băneasa, unde trebuia să cânte Nicki Minaj, ci în Piaţa Victoriei.

„Din motive de îngrijorare pentru siguranța mea și a echipei noastre, am fost sfătuită de echipa mea de securitate să nu mă deplasez la festivalul din România din această seară din cauza problemelor de siguranță legate de protestele din zonă. Aștept cu nerăbdare să vă văd pe toți cu altă ocazie.

Ca mamă, trebuie să mă asigur că iau decizii corecte pentru ca eu să ajung acasă la fiul meu și pentru ca echipa mea să ajungă acasă la familiile lor. Să nu iau în considerare sfatul securității în acest moment nu este ceea ce cred că ar trebui să fac. Vă iubesc și vă mulțumesc pentru înțelegere și sprijin. Sunt foarte încântată să-mi văd fanii vinerea aceasta la Londra pentru un alt spectacol foarte special la Wireless Festival”, a scris Nicki Minaj, pe Instagram.

Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga (sursa FOTO: Hepta)

Tristan Tate a atacat-o pe Nicki Minaj

Tristan Tate nu s-a putut abține și a ținut să transmită un mesaj după ce a aflat că Nicki Minaj și-a anulat concertul în România din cauza unor presupuse proteste violente, care ar fi putut să îi pună viața în pericol.

„Nu este adevărat! Nu spun că minte, pentru că nu o cunosc. Dar cel mai probabil a mințit-o cineva (n.r. în legătură cu România și protestele). Este totul calm și în siguranță aici, în România. Jason Derulo a fost ieri aici (n.r. duminică)”, a scris Tristan Tate pe platforma X.

Influencerul britanic este judecat în România alături de fratele său, Andrew Tate, într-un dosar DIICOT privind traficul de persoane, violul și constituirea unui grup infracțional organizat, iar cei doi s-au aflat în arest mai bine de un an și jumătate. Magistrații Tribunalului București s-au pronunțat însă, vineri, în favoarea lui Andrew și Tristan Tate! Au fost ridicate restricțiile privind călătoriile celor doi frați în cadrul Uniunii Europene.

Chiar și așa, în ciuda situației în care se află, Tristan și Andrew Tate au vorbit mereu frumos despre România și oamenii de aici, susținând că este o țară sigură și că se simt exact ca acasă aici. Nu de puține ori, cei doi au mărturisit că s-au plimbat lejer, pe străzile din Capitală, cu ceasuri și bijuterii de sute de mii de euro și nu au fost atacați de nimeni. Nici nu au fost puși în situații conflictuale sau violente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here