Trei zile de distracție la Festivalul Rocanotherworld! Toate fondurile obținute vor fi donate

Festivalul Rocanotherworld, care va avea loc în perioada 9-11 iunie, aduce la Iaşi aproximativ 25 de trupe şi 15 DJ, pentru trei zile de spectacole, artă stradală, ateliere de gătit şi street food.

Festivalul este organizat în amintirea lui Ioan Dan Niculescu, zis şi „Roca“, omul de publicitate din Iaşi care i-a făcut campanie lui Klaus Iohannis, şi care a murit anul trecut într-un accident rutier în Suceava. În cadrul evenimentului sunt implicaţi aproximativ 200 de oameni.

Trupele care au venit anul acesta nu au perceput niciun comision, iar toţi banii care se vor strânge pe durata celor trei zile vor fi donaţi padocurilor care îngrijesc animalele fără stăpân, dar şi către Casa Share, o organizaţie care are grijă de familiile nevoiaşe, construindu-le case.

Festivalul se va desfăşura în patru locuri din oraş, trupele invitate (Firma, Sub­carpaţi, Cred că sunt extraterestru, Pin­holes, Luna Amară, Soundo­pa­mine, Fine It’s Pink, Implant pentru Refuz,The Kryptonite Sparks, etc. ) cântând (de la ora 17:00 până la miezul nopții) însă doar pe scena de la baza pârtiei de schi din Sărărie.

În zona de agrement Ciric vor urca pe scenă DJ care vor mixa pentru pasionaţii de muzică electronică.

La Casa Pogor, ieşenii au ocazia să de­guste preparate de street food, vor putea să adopte căţei sau să urce pe panourile de căţărare.

Pe strada Lăpuşneanu, artiştii stradali îşi vor expune lucările, dar vor şi picta sub ochii trecătorilor.

La Ciric mu­zica electronică va răsuna pe toată durata celor trei zile de desfăşurare a festiva­lului.

Prima ediţie Roca­no­therworld a fost organizată pe 23 iunie 2016 în Iaşi, la eveniment participând circa 2.000 de ieșeni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here