Totul despre aminoacizi

Aminoacizii sunt compușii fundamentali ai materiei vii, care se combină și formează proteinele. Cunoscuți și sub denumirea de „cărămizile” mușchiului, aminoacizii (în special aminoacizii BCAA) reprezintă o adevărată unealtă pentru oricine dorește să-și construiască musculatura și în general să obțină rezultate remarcabile la sală.

Trebuie să știi că există 20 de aminoacizi, împărțiți în două clase distincte: 8 esențiali și restul neesențiali. Termenul de „esențial” semnifică faptul că o anumită componentă nutrițională nu poate fi produsă în organism, așadar, trebuie suplimentată prin alimentație.

Aminoacizii esențiali sunt: lizina, fenialanina, metionina, leucina, BCAA (aminoacizii cu lanț ramificat, izoleucina, valina, treolina.

Cei mai importanți aminoacizi non-esențiali sunt : glutamina, carnitina, arginina, cisteina și HMB (Beta-Hidroxi Beta-Metil Butirate).

Întrucât sunt parte componentă a proteinelor, aminoacizii se pot consuma atât ca atare cât și sub formă de concentrat proteic.

Aminoacizii Weider sunt suplimentele nutritive care te vor sprijini în eforturile de creștere a masei musculare și a forței. Aminoacizi esențiali, semiesențiali (L-glutamina) și BCAA sunt produse de calitate excepțională de care ai nevoie pentru a-ți maximiza rezultatele la sală.

Premium BCAA Energy reprezintă un excelent supliment nutritiv pentru susținerea eforturlor musculare intense, în special pentru sportivi. Pulberea este folosită pentru prepararea băuturii bogate în L-leucină, L-izoleucină, L-Valină, L-Glutamină, cofeină naturală, extract de ceai verde și vitamina B6.

 

Pure Amino Egg reprezintă un supliment post-workout eficient. Albușul de ou reprezintă una dintre cele mai eficiente surse de proteine pentru etapa de definire musculară. Culturiștii de succes consumă cantități mari de ou înainte de a concura pentru a-și asigura necesarul de proteine.

 

HMB 3800 este derivatul metabolic al aminoacidului leucină (BCAA). Acesta se regăsește în alimente precum lucernă, grapefruit și în carne de somn. Organismul poate produce HMB cu ajutorul aportului de leucină. 60 g de leucină sunt necesare pentru a obține 3 g de HMB. Porția recomandată este de 4 capsule / zi, înainte de antrenament.

Pentru rezultate de excepție la sală, alegeți calitatea Weider. Cu o istorie de aproape 70 de ani pe piața de suplimente alimentare și echipamente sportive, Joe Weider, „The Master Blaster” împreună cu brandul Weider® au contribuit la educarea oamenilor din întreaga lume în ce privește culturismul, fitnessul, sănătatea și wellness-ul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here