Tanti duamna madam eroina penală Dorobăț, jupîneasă de carcalete medical

Breiching niiuz cu noutăți prospecioare di la un celebru personaj penal din tîrgul bahluiez, pușcăriașa cu suspendare Dorobăț Carmen, ex-directoare a spitalului infecționist, încă prof. univ. dr. la fabrica de diplome medicale cu șpăgi, tovarășă de manevre a pesedistului dubios Streinu-Cercel și eroina covidistă a patriei, p’ecum a fost declarată public de ex-ministrul lăberal ne-sănătos Tătaru.

Madama infecțioasa penală tocmai a anunțat popolul pacientos că e mare vedetă a unei ultra-mega-giga noi clinici medicăloase, mai modernă decît rachetele lu’ Elon Musk ( sau Nailon Muscă ), deschisă pe malurile Bahluiulu’ ‘nainte de Crăciun. Bravos, tanti Dorobățo, și așa te plictiseai cu roaba aia de norme plătite, de ce să nu mai iasă banu’ și dintr-o nouă țeavă ?

Da’ nu asta e faza cu noua țeavă de produs bani a lu’ tanti madam penala Dorobăț, ci două noxtimării de tot rîsul, ca doi găinați de cioară pe un halat alb, de porumbelu’ păcii.

Primo : în poza de la inaugurarea noii clinici dorobățoase e un carcalete de mai mare dragu’ – doi angajați cu mască, trei ( printre care și tanti madam pușcăriașa suspendată Dorobăț ) fără mască. Mai să crezi că nu e o afacere medicală, ci vechea emisiune de la TVR ,, Cu mască, fără mască ,,. Care-o fi logica, medicală, hartistică sau stupidistică, a acestui carcalete ? Întrebați-o pe tanti eroina penală a turbării covidiste oficiale în materie de mască obligatorie. La fel cum o puteți întreba și de ce tantea de lîngă ea n-are halat, ca restul celor din poză.

Ca să fie carcaletele complet, cu dungi de rîsu’ lumii, tantea penala Dorobăț ne dă și o veste scoasă din scheciurile de demult cu ,, Tanța și Costel ,, : ,, la nivelul clinicii se fac recolte de analiză ,,. Pam, pam ! Tanti duamna prof. univ. dr. dorobăța nu ne mai spune dacă recolta a fost ajutată cu îngrășăminte naturale, dacă recoltarea recoltei s-a făcut cu combine ori manual, sau dacă clinica are recoltă doar de analiză, ori culege și sinteză.

Ceea ce e sigur e că-colegul de dosar penal și de vilă al eroinei pușcăriașo-covidiste, penalul prof. univ. dr. Dorobăț Gheorghe, se pricepe, conform site-ului noii afaceri, la o grămadă de chestii, cu laser, fără laser, cu ozon, cu bozon etc . Încă nu dezleagă cununii și nu scoate arjintu’ viu din om, dar nu e exclus să se rezolve și asta, în viitorul apropiat.

În rest îi ghini, o plouat, s-o făcut profesorii penali di medicină cît popușoii din ,, Povestea nulei ,, a lu’ Creangă.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here