SURSE: Puciul PPDD se produce luni! Hemoragia “violetă” va însemna o transfuzie de sânge proaspăt pentru PSD. Oajdea: “Ne purtaţi de grijă!”

Nimeni nu ştie nimic, dar mai toţi parlamentarii lui Dan Diaconescu vor să plece. Victor Ponta a îndreptat migraţia OTV-istă spre propriul partid. PSD va câştiga majoritatea din totalul celor plecaţi de la PPDD.

Săptămâna viitoare va debuta cu o grea încercare pentru Dan Diaconescu. Surse din interiorul PPDD ne-au confirmat că, la întâlnirea de luni cu parlamentarii, printre discuţiile curente va fi analizată şi inerenta migraţie a unui număr important de aleşi din Partidul Poporului către alte grupuri parlamentare. După ce, săptămâna trecută, Dan Diaconescu dădea asigurări că astfel de mişcări, precum cea a plecării liderului deputaţilor pepededişti Radu Popa, nu vor mai avea loc, parlamentarii din teritoriu au cu totul altă „viziune”.

La Iaşi, cel puţin doi dintre cei trei aleşi PPDD se gândesc serios la migrarea din partid.

 

Ionel Agrigoroaiei

 

Este greu de spus, acum, ce se va întâmpla, dar există şi această variantă”, ne confirmă Ionel Agrigoroaiei (foto), senator PP-DD. „Nu ştiu dacă s-a mai discutat această problemă, a părăsirii partidului, însă luni, sigur se va discuta”, a mai spus senatorul de Iaşi.

 

 

 

 

 

 

 

Deputatul Viorel Blăjuţ nu a putut fi contactat.

 

Daniel Oajdea 

 La polul opus se află deputatul Daniel Oajdea (foto) care încă mai crede că ideea părăsirii PP-DD este „rodul celor care nu au ce face şi ne poartă de grijă şi nu este adevărată”. Cu toate acestea, deputatul acceptă faptul că „fiecare decide, iar partidul va decide asupra respectivei persoane”

 

 Presa naţională anunţa, încă de la începutul acestei săptămâni, negocieri secrete şi o inerentă migraţie a aleşilor PP-DD către diverse formaţiuni politice din arcul guvernamental. Cel mai câştigat este PSD, care beneficiază din plin de nemulţumirea parlamentarilor pepededişti faţă de liderul lor, Dan Diaconescu. Aceştia, conform presei centrale, au cheltuit în medie 50.000 de euro pentru un loc de parlamentar, neprimind în schimb nimic. În plus, prin atragerea parlamentarilor din opoziţie, preşedintele PSD, Victor Ponta, îşi poate asigura o majoritate confortabilă în Parlament, ceea ce i-ar oferi şi un avans considerabil în negocierile cu partenerii liberali de la guvernare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here