Suplimentele necesare pentru a vă atinge obiectivele legate de forță

Dacă te-ai apucat de sală, te antrenezi eficient zi de zi și deja ai rezultate, însă simți că ai putea să faci mai mult cu puțin ajutor de specialitate, e timpul să iei în considerare atât antrenamentul cu un specialist, caât și suplimentarea anumitor substanțe necesare organismului în special în perioadele de antrenamente intense.

Weider ți-a pregătit o selecție de suplimente alimentare care te vor ajuta să dai randament maxim la sală, să arăți și să te simți din ce în ce mai bine :

Beta-Alanina Capsule pentru antrenamente eficiente, alege acest supliment cu Beta Alanină. Beta-alanina este un aminoacid care se combină cu un alt aminoacid, histidina, după consum. Histidina este întotdeauna disponibilă în cantități suficiențe în dietele bogate în proteine. Acești doi aminoacizi formează carnozina, a cărei principala funcție este aceea de a anihila ionii de hidrogen. Anihilarea (tamponarea) ionilor de hidrogen previne scăderea valorii PH-lui din mușchi care produce hiperaciditate. Hiperaciditatea, la rândul ei, ar conduce la apariția durerii și oboselii musculare, și în cele din urmă la imposibilitatea continuării efortului muscular. De aceea, un nivel ridicat de carnozină îți permite să faci mai multe seturi cu greutăți mai mari și mai multe repetări.

Creatine Rush este un supliment bogat în creatină monohidrat, beta-hidroxi-β-metilbutirat de calciu, clorhidrat de betaină și beta-alanină. Acest supliment este recomandat în orice fază de antrenament : în faza musculară, constructivă sau de definiție pentru creșterea forței și îmbunătățirea rezultatelor la sală.

 

 

Megabolic Pakscapsulele avansate conțin nutrienții necesari organismului în perioade de efort susținut: vitamine, minerale, ulei de pește (acizi grași omega-3) și extracte din plante selectate (Acai, Spirulină, Turmeric, Ashwagandha, Rhodiola Rosea, Ginkgo Biloba și extract de Ginseng). Componentele de calitate excelentă ale acestui supliment vă oferă un boost de energie și mai multă forță în fiecare zi.

Caffeine Caps Plus este un supliment pe bază de cofeină și guarana pentru un plus de energie și pentru stimularea arderii grăsimilor în timpul antrenamentelor.

Oricare ar fi suplimentele alese din selecția Weider, este recomandat să vă antrenați eficient, să vă odihniți și să vă hrăniți adecvat în același timp.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here