Succes imobiliar în Iași! Două apartamente vândute pe zi la Conest Grand Residence

În mai puțin de trei luni de la lansarea vanzarilor in proiectul Conest Grand Residence s-au contractat peste 130 de apartamente în cele trei blocuri care se construiesc în imediata apropiere a complexului Iulius Mall. Aceasta înseamnă că, în medie, s-au vândut câte două apartamente pe zi, fapt care poziționează complexul Grand Residence drept cel mai de succes proiect imobiliar din Iași în 2017.

Rețeta succesului e simplă: o locație bine aleasă, blocuri bine construite, apartamente spațioase și excelent amenajate, materiale de calitate deosebita, o arhitectură atrăgătoare și prețuri corecte. Totul girat de faptul că ansamblul de blocuri este dezvoltat și construit de Compania CONEST SA, una dintre cele mai vechi și mai puternice companii de construcții din România.

Noi standarde despre ce înseamnă viața la bloc

Toată experiența acumulată în cei 54 de ani de când compania CONEST construiește în România, s-a alăturat ideilor îndrăznețe ale unor arhitecți talentați și au fost completate de dibăcia designerilor de interioare pentru a da naștere celui mai modern și mai de succes proiect imobiliar din Iași: Conest Grand Residence.

Întins pe o suprafață de 12.000 mp, complexul Conest Grand Residence va fi format în primă etapă din trei ansambluri de locuințe cu S+P+11 etaje, însumând 440 de apartamente cu una, două și trei camere iar la niveluri superioare vor fi amenajare 12 penthouse-uri. Locatarii viitorului complex vor avea la dispoziție locuri de parcare dispuse pe două nivele atât subteran, cât și suprateran. Nu vor lipsi spațiile verzi frumos amenajate, locurile de joacă pentru copii, salon de infrumusetare, cabinet medical, gradinita si after-school, toate gândite pentru a spori confortul locatarilor.

Arhitectura ansamblului este ȋndrazneață și cu un concept modern  și luminos care schimbă monotonia blocurilor clasice pariind pe linii îndrăznețe, balcoane generoase și spații vitrate generoase.

Tot ce-ți poți dori de la un apartament

De altfel, Conest Grand Residence întrunește toate așteptările celor aflați în căutarea unui apartament modern care să le confere tot confortul unui trai urban. Complexul este situat în zona centrală a Iașului, vis-a-vis de Iulius Mall și lângă un complex puternic de retail și hypermarket-uri, oferind totodată acces facil la școli și grădinițe de renume dar și la Universitatea Tehnică ”Gheorghe Asachi”.

Pe lângă localizarea excelentă, apartamentele Conest Grand Residence sunt trainice și durabile și nu vor oferi emoții nici în cazul unui cutremur de mare magnitudine. Structuriștii de la Conest SA au realizat clădiri cu fundații din beton armat cu o structură de rezistență din diafragme, stâlpi, grinzi și planșeu din beton armat monolit. La exterior, pereții din BCA de 25 de cm grosime vor fi izolați cu vată bazaltică de 10 cm, ceea ce înseamnă un confort termic sporit, costuri mai mici de întreținere și o izolare fonică de excepție.

La Conest Grand Residence uimește nu doar structura puternică garantată de un constructor de renume dar și modul în care au fost gândite apartamentele. Acestea au spații bine dimensionate, suprafețe vitrate generoase și bucătării închise. De asemenea, finisajele interioare completează tabloul unei construcții bine realizate. Blocurile sunt placate cu gresie de trafic intens în spațiile comune, gresie antiderapantă în balcoane și gresie portelanată în baie și bucătărie. Apartamentele se predau amenajate cu parchet în dormitoare, holuri și camera de zi, obiecte si mobilier sanitar și placaje de import de înaltă calitate, alese cu grijă de designerii care s-au ocupat de spațiile interioare. Centrala termică în condensație, unitati de AC și tâmplăria PVC cu trei foi de sticlă si 7 camere de izolare alături de izolația de excepție cu vată bazaltică garantează un confort termic superior și costuri reduse de climatizare ȋn orice sezon.

Cum se explică succesul Conest Grand Residence?

Pentru cei mai puțin familiarizați cu piața imobiliară putem spune că, în medie, un constructor bun poate vinde în medie 10-20 de apartamente într-o lună. Tocmai de aceea, contractarea a peste 130 de apartamente în mai puțin de trei luni este o performanță egalată doar de marii dezvoltatori imobiliari din România. Explicația poate fi găsită după analiza mai multor criterii. Mai întâi este vorba despre încrederea oferită cumpărătorilor de către dezvoltatorul proiectului. CONEST SA este una dintre cele mai mari firme de contrucții din Iași și chiar din România, companie care funcționează neîntrerupt tocmai din 1963. Cifra de afaceri a firmei iesene doar pe anul trecut a depășit 37 milioane euro iar în ultimii cinci ani a gestionat proiecte de 109 milioane euro.

În al doilea rând, locația excelentă unde este amplasat amsamblul rezidențial. Conest Grand Residence este situat în imediata apropiere a Universității Tehnice și a Campusului Tudor Vladimirescu.

Și, nu în ultimul rând, atunci când caută un apartament, ieșenii vor să găsească un spațiu locativ cu spații bine dimensionate și la un preț corect, condiții indeplinite cu succes de ansamblul rezindențial construit de compania CONEST.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here