Student dat în judecată de DIICOT pentru că nu a mai livrat cannabisul promis, deși a luat bani de la ofițerul sub acoperire

Un student acuzat de trafic de cannabis a fost dat în judecată de procurorii DIICOT pentru suma de 1.100 de lei. Bani pe care investigatorul sub acoperire i-a dat acestuia pentru „iarbă”, dar tânărul nu mai livrat marfa.

Totuși, suspectul a fost trimis în judecată de DIICOT Craiova, după ce acesta a vândut și alte cantități de iarbă și pastile de ecstasy investigatorului sub acoperire. De fiecare dată, însă acesta și-a ținut promisiunea și a livrat marfa.

„În data de 24.02.2020, tânărul a vândut cannabis (0,97 gr, sub formă de muguri vegetali de culoare verde – oliv, droguri ambalate în două plicuri din plastic tip zip – lock) colaboratorului autorizat de către procuror, pentru suma de 140 de lei. Drogurile au fost achiziționate de către acesta de la o altă persoană În data de 19.05.2020, studentul a vândut droguri de risc (1,99 gr. cannabis, sub formă de fragmente vegetale de culoare verde-olive – inflorescențe – ambalate în cinci pachețele de staniol) și de mare risc (0,30 gr. MDMA, substanță pulverulentă de culoare alb-gălbui ambalată într-un plic din plastic tip zip-lock) colaboratorului autorizat de către procuror, pentru suma de 800 lei”, se arată în rechizitoriul DIICOT Craiova, semnat de procurorul de caz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here