Stanciu a cumpărat Master Pub. Cel mai mare club din Tudor, vândut în secret

Omul de afaceri Cristian Stanciu a preluat Master Pub, cel mai mare și mai longeviv club din campusul universitar Tudor Vladimirescu @ Autorii tranzacției țin la clauza de confidențialitate a prețului, dar surse din piață susțin că acesta a fost de aproximativ 100.000 de euro @ Firma Transworld, preluată recent de Stanciu și care administrează Master Pub, a raportat anul trecut la ANAF o cifră de afaceri de 470.000 de euro și un profit net de peste 120.000 de euro

Omul de afaceri Cristian Stanciu a făcut o nouă achiziție importantă, după ce anul trecut a trecut în portofoliul său de business și Hotelul Astoria. Recent, acesta a cumpărat de la familia defunctului Cristi Corozăl (cunoscut om de afaceri și consilier local) cel mai mare bar din campusul Tudor Vladimirescu, Master Pub, rebotezat în urmă cu câțiva ani Master Club. Începând cu 1 mai, noul proprietar a intrat pe deplin în drepturi, preluând administrarea localului.

Stanciu a cumpărat firma Transworld SRL care deține afacerea din Tudor, valoarea tranzacției nefiind făcută publică până în prezent. Surse din piață au susținut pentru 7IAȘI că afacerea a fost parafată pentru o sumă care se ridică la aproximativ 100.000 de euro.

Spațiul în care funcționează clubul din Tudor Vladimirescu aparține Universității Tehnice Gheorghe Asachi și a fost închiriat în urmă cu mai mulți ani firmei Transworld SRL, deținută la acea vreme de către Cristi Corozăl. Cum regulamentele Universitții Tehnice interzic cesionarea contractelor de închiriere, pentru ca tranzacția să poată fi realizată a fost necesară înstrăinarea firmei.

Reprezentanții instituției de învățământ au declarat că, în ceea ce privește regulamentele și prevederile legale, Universitatea nu trebuie notificată cu privire la schimbarea acționariatului unei firme chiririașe, ci doar la schimbarea persoanei de contact atunci când este cazul.

Master Pub, cifră de afaceri de 500.000 de euro

Stanciu a cumpărat cel mai mare Pub din Tudor și, în același timp, una dintre cele mai logevive afaceri de profil din campusul studențesc. Conform datelor publicate pe site-ul Ministerului de Finanțe, în  2018, firma care administrează barul a raportat o cifră de afaceri de aproximativ 470.000 de euro și un profit net de peste 120.000 de euro.

Master Pub dispune de o terasă, amplasată în spatele Facultății de Chimie, de o zonă de bar și de o zonă de sport-pub, pentru bowling, biliard, darts sau tenis de masă.

Stanciu: „Investim și menținem destinația spațiului”

Contactat de 7IAȘI, omul de afaceri Cristi Stanciu, a preferat să păstreze confidențialitatea cu privire la prețul tranzacției și a menționat că specificul clubului din Tudor va fi menținut.

„Am primit o ofertă de preluare pe care am acceptat-o, valoarea tranzacției fiind confidențială. Vom menține destinația actuală a spațiului, cu efectuarea unor investiții necesare, în așa fel încât să rămână una dintre cele mai atractive locații de acest gen din oraș”, a spus Stanciu pentru 7IAȘI.

Consilierul județean PSD Cristian Stanciu deține afaceri în mai multe domenii precum educație și formare profesională (FEG), construcții, imobiliare și mass-media.

Milionarul Corozăl a murit la doar 44 de ani

Decedat în iulie 2016, la vârsta de doar 44 de ani, Cristi Corozăl a lăsat în urmă afaceri estimate la câteva milioane de euro, constând în firme și active imobiliare foarte valoroase.

Moștenirea acestuia face în prezent obiectul unui litigiu între părinții acestuia, Constantin și Maria Corozăl, și sora Luminița Corozăl, pe de o parte, și Luminița Melinte, fostă concubină a omului de afaceri, pe de altă parte.

Aceasta din urmă are pretenții financiare, susținând că vreme de aproape 23 de ani a trăit și a muncit alături de Cristi Corozăl.

Tudor LEAHU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here