ȘOC la Google! O directoare a companiei a fost violată și ucisă în timp ce făcea jogging

Vanessa Marcotte, o tânără de 27 de ani de succes, frumoasă și deșteaptă, directoare a corporaţiei americane Google din New York, a avut parte de un sfârșit tragic. Aceasta a fost găsită moartă într-o pădure din Princeton, Massachusetts, la aproape un kilometru de casa părinților ei, unde se afla în vizită.

 

Tânăra a plecat să alerge în pădure, însă nu s-a mai întors și părinții ei au dat-o dispărută. Polițiștii s-au mobilizat imediat în căutarea ei și au găsit-o duminică fără suflare chiar în apropierea casei părinților ei. Vanessa a a avut parte de o moarte cumplită. A fost bătută cu bestialitate, iar oamenii legii susțin că agresorii cel mai probabil-o ar fi violat-o și apoi i-au dat foc, pentru că victima are arsuri pe mâini, cap și picioare.

 

„Este vorba despre un set de fapte săvârşite în cele mai oribile circumstanţe”, a declarat procurorul districtual Joseph Early Jr, cerându-le totodată localnicilor să fie vigilenţi şi să manifeste prudenţă în condiţiile în care un criminal deosebit de periculos umblă liber printre ei. Totodată, acesta a precizat că victimei i se va face o autopsie și nu se știe dacă moartea ei a fost un act de răzbunare.

 

„Vanessa Marcotte era un membru deosebit de iubit al echipei Google. Lucra la biroul nostru din New York de un an şi jumătate, mereu cu zâmbetul pe buze, o persoană deosebit de voluntară şi mare iubitoare de sporturi. Suntem profund şocaţi şi întristaţi iar gândurile noastrese îndreaptă acum către familia şi prietenii săi îndoliaţi”, au transmis reprezentabții Google într-un comunicat.

 

Procurorul Early a precizat că nu există nicio legătură între moartea Venessei Marcotte şi uciderea Karinei Vetrano, înjunghiată mortal săptămâna trecută în timp ce alerga prin Queens.

 

(Sursa: libertatea.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here