Și-a transformat Dacia într-un bolid de lux care „zboară” cu 210 km/h! Uite cum arată mașina

O Dacie veche de 40 de ani a reușit să eclipseze pe toată lumea cu performanțele sale incomparabile. Atinge o viteză de peste 200 de kilometri la oră.  Un tânăr din Ploiești pasionat de mașini, dar în special de Dacia, a echipat un model de Dacia vechi de 40 de ani cu elemente care o transformă într-o bijuterie pe 4 roți.

 

 

Ciprian Mihai Pop, un tânăr în vârstă de 27 de ani a investit 14.000 de euro în Dacia lui 1300, fabricată în 1977, pe care a cumpărat-o cu doar 1.400 de lei. Mașina ar fi ajuns, cel mai probabil, la fier vechi dacă tânărul nu și-ar fi pus amprenta asupra ei.

dacia-bolid-40-ani2.jpg

Acum, Cipirian ia ochii curioșilor la toate târgurile de profil din România.

„Am băgat cam 14.000 de euro în ea până acum. Ani de zile, salariul meu a intrat în această Dacie. Am schimbat tot la ea: din vechea maşină au rămas doar pedalele de frână şi ambreiaj. Are motor de Renault 5 de 1.400 cmc, din care vreau să scot peste 160 de cai putere. Are scaune sport, geamuri electrice şi bord electronic. Şi urmează multe alte îmbunătăţiri”, spune Ciprian Pop.

Dacia are interiorul modificat, dar mai ales motorul. Ciprian a reușit s-o transforme dintr-un hârb într-un bolid cu 160 de cai putere. Mașina se mândrește cu un motor de Renault 5 cu 1.400 cmc. Maşina a fost expusă la Salonul Auto Moto, care s-a desfăşurat în piaţa Constituţiei. 

 

 

(Sursa: arq.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here