Sfîntul Mare Guru Grig Bivolaru, izvoditorul de pipi, idolul primarului penal Mihai Chirica, urinătorul Iașului

Cu ocazia cîrnațului zilnic pe care îl postează pe Facebook, cu dimineața-n cap, ca să vază populimea ci diștept îi iel în capu’ lui, lumea a aflat care e reperul iubit al piticului primărez & uriașului penal Chirica, primarul pesedisto-lăberal al Iașului : guru Grig Bivolaru, șef al băutului de urină proprie și al pornoșagului cu ucenice yoghine. Plus sex cu minori și trafic de persoane.

E clar acum de ce-a luat-o așa de rău pe arătură Mișu Napoleonică și de ce scoate pe gura lui de gur’, de mult timp, tot felul de ciudățenii cu bulbuci, care de care mai bună de pus în ramă, într-un spital pentru asemenea pacienți. Mde, abuzul de lichide proprii, cu halba, se vede că-cauzează sănătății mentale, penale și lăberale.

Să sperăm că, cu ajutorul spiralei tantrice și al consumului de lichid propriu, primarul multi-inculpat Chirica va ajunge cît mai repede pe urmele idolului Grig, la pîrnaie. Pînă atunci însă, ai grijă, Mișu Napoleonache, urmează sfaturile iubitului tău guru : nu mai mult de un pahar de lichid propriu pe zi, că și așa ți s-a suit udul la cap.

Bilbliografie

https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/detalii-socante-in-dosarul-bivolaru-martor-mi-s-a-spus-sa-fac-sex-pe-morminte-si-sa-mananc-tamaie.html

Guru Grig, decorîndu-l pe guruță Mișu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here