Sfidare: Nelu Tătaru, Costel Alexe și alte patru persoane au petrecut ore în șir într-un balon de plastic de 5 metri pătrați. Piețele, teatrele și cinematografele se închid de luni

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a petrecut cu alte cinci persoane într-un balon de plastic al unei terase din Iași cu o zi înainte ca Guvernul să închidă piețe, teatre, cinematografe și alte unități care-și desfășoară activitatea în spații închise @ Duminică, la orele amiezii, Nelu Tătaru însoțit de o consilieră a sa, președintele CJ Iași, Costel Alexe, și familia acestuia (soția și doi copii minori) s-au închis într-un iglu din material plastic de doar 5 metri pătrați @ La solicitarea mesenilor, cupola a fost închisă și acoperită parțial cu o prelată @ Ministrul Sănătății consideră că o astfel de construcție tip iglu din material plastic este mai puțin periculoasă decât o piață sau sala unui cinematograf

Guvernul închide de luni piețele, cinematografele, teatrele și alte unități care-și desfășoară activitatea în spații închise, dar ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, nu vede o problemă să petreacă ore în șir închis într-un balon de plastic, alături de alte cinci persoane: o consilieră a sa, președintele CJ Iași, Costel Alexe, și alți trei membrii ai familiei acestuia.

Duminică, la amiază, în jurul orei 15.30, Nelu Tătaru s-a întâlnit cu toți aceștia pe terasa unui restaurant din Palas. Grupul s-a închis într-un iglu din material plastic, acoperit parțial cu o prelată pentru ca cei din interior să fie feriți de privirile trecătorilor. Primii care au sosit la întâlnire au fost ministrul Sănătății, consiliera acestuia și fostul ministru al Mediului, Costel Alexe. Ulterior, după câteva zeci de minute, și-a făcut apariția și familia lui Alexe, soția și doi copii minori.

Cele șase persoane prezente în iglu au comandat câteva platouri cu fructe de mare și au solicitat personalului de la restaurant să închidă prelata prin care se făcea accesul în cupola de plastic. După ce au servit masa, soția și cei doi copii ai lui Costel Alexe au plecat. Nelu Tătaru, consiliera acestuia și Costel Alexe au mai petrecut împreună câteva ore.

Au stat unul lângă celălalt, la mai puțin de 1 metru

Nelu Tătaru și invitații săi nu au ignorat doar pericolul de a petrece ore în șir închiși într-o cupolă de plastic. După cum se poate observa, imaginile prezentate de 7IAȘI îi surprind pe Costel Alexe, Nelu Tătaru și consiliera acestuia discutând de la o distanță foarte mică unul față de celălalt, mai puțin de un metru, având practic scaunele lipite.

Angajații restaurantului au observat persoana care a filmat „iglu-ul ministerial” și i-au cerut acestuia să plece.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here