Se vede si de pe luna: Alexandra este buna!

Frumusetea de saptamana aceasta se numeste Alexandra Gidiceanu, are 21 de ani si este din Iasi. Tanara a urmat cursurile Liceului Teoretic “Miron Costin”, iar in prezent este studenta la Universitatea “Alexandru Ioan Cuza”.

Cand nu invata pentru examene sau nu e la cursuri, frumoasa Alexandra face fetele frumoase sa fie si mai frumoase, iar pe cele urate le face sa semene cu niste oameni. Mai exact, domnisoara Gidiceanu este make-up artist, o profesie foarte in voga printre fetele de varsta ei.

Chipul angelic al Alexandrei este atasat de un corp pe masura, corp pe care nu sfieste sa-l etaleze pe pagina sa de Facebook. Pozele in costum de baie sau in tinute mai decoltate fac deliciul fanilor virtuali care „rup” butonul de “like”. Dar degeaba dau flacaii “laic si comm” ca zeita noastra este “luata”. Duduta este intr-o relatie cu un chipes june de la noi din targ. Foarte frumos!

Daca esti o fata in cautare de un make-up artist sau un domn ce vrea sa-si “fatuiasca” mandra, caut-o pe Alexandra Gidiceanu.

Andrei VILICHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here