Se confirmă. LUNI, NU SE FAC ORE în nicio şcoală din judeţul Iaşi!

Ministerul Educaţiei a decis, duminică după-amiază, suspendarea cursurilor din toate şcolile din judeţul Iaşi, în ziua de luni 27 ianuarie. Dacă vremea va continua să se răcească, sunt şanse ca măsura suspendării să fie prelungită cu încă o zi.

 

Informaţia a fost confirmată pentru 7EST, în urmă cu câteva momente, de prof. Sabina Manea, purtător de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Iaşi.

 

„La recomandarea MEN, în judeţul Iaşi (atât în mediul rural, cât şi în mediul urban) sunt suspendate cursurile pentru ziua de luni, 27 ianuarie 2014. Măsura are în vedere mai ales situaţia elevilor şi a profesorilor navetişti. Conducerea ISJ Iaşi recomanda profesorilor că imediat după reluarea cursurilor să se asigure numărul de note necesar închiderii mediilor, astfel încât o eventuală nouă suspendare a cursurilor să nu afecteze încheierea situaţiei şcolare semestriale.

În cursul zilei de luni se va anunţa, în timp util, dacă măsura suspendării rămâne valabilă şi pentru ziua de marţi, 28 ianuarie 2014”, a precizat pentru 7EST prof. Sabina Manea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here