Şcoala altfel, la Săveni. O școală fără ziduri, fără cancelarie și fără catalog!

E timpul să te preocupi de viitorul tău! De ce? Pentru că viitorul tău este foarte aproape! Așa că: Informează-te la timp!; Informează-te corect!; Comunică eficient!; Stabilește parteneriate măcar pentru o zi, și află că ”Școala altfel” va fi pentru o săptămână o școală pentru tine, o altfel de școală, una consacrată viitorului tău, o școală fără ziduri, fără cancelarie și fără catalog!

 

În Săptămâna altfel, respectiv 18 – 22 aprilie 2016, elevii Liceului Teoretic ”Dr. Mihai Ciucă” din Săveni vor desfășura activități non-formale în companii și instituții și vor merge în shadowing în Centrul Universitar Iași – pentru a se informa la timp, și  corect, în legătură cu aspectele superioare ale profesiei dorite – la  Facultatea de Biologie, din cadrul UAIC Iași, Facultatea de Fizică, Facultatea de Informatică, Facultatea de Litere, la Universitatea de Medicină și Farmacie ”Gr. T. Popa” Iași și la Universitatea  de Științe Agricole și Medicină Veterinară ”Ion Ionescu de la Brad” Iași, însoțiți de profesorii lor: Cîrligeanu Cristian, Gorescu Carmen, Gavril Ana Maria.

 

Apreciat și susținut de elevi și profesori programul activităților extracurriculare, Job Shadow Day, a obținut Locul I pe țară la categoria consiliere și orientare în anul școlar 2015-2016, și foarte mulți profesori s-au implicat, și în acest an școlar, cu resurse mari de generozitate  în  acest proiect: Aciubotăriței Daniela, Mandache Monica, Cojocariu Georgiana, Tronciu Iulia, Vieriu Alexandra, Baciu Isabela, Chiorescu Cristina.

 

„Le mulțumim companiilor și instituțiilor pentru implicare și dăruire, și profesorilor pentru sprijinul acordat în derularea celui mai mare program internațional de orientare în carieră pentru elevi, aflat la a XIV-a ediţie în România”  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here