Sandra e prima treaptă: și frumoasă și deșteaptă

Zeița de săptămâna aceasta se numește Sandra Bârlescu, o focoasă blondină în vârstă de 27 de primăveri. Superba gazela s-a născut la Huși, dar a migrat la noi în urbe pentru studii. După ce a urmat cursurile Colegiului Național, frumoasa Sandra zice că s-a înscris în 2011 la o faculate la UAIC, iar în 2012 s-a înscris la Facultatea de Drept, tot la Cuza. În 2015, domnișoara Bârlescu a studiat la Universitatea Orleans, în Franța. Și frumoasă și deșteaptă!

După cum foarte bine se poate observa din poze, pe lânga chipul angelic, Sandra beneficiază și de un trup așa cum „se fabrică” o dată la o mie de ani. Foarte conștientă de atuurile sale fizice, căprioara de la Huși nu se sfiește să-și prezinte corpul pe rețelele de socializare. Pozele cu în care mândra scapă de sub control decolteul sunt cele mai apreciate și pe bună dreptate!

Când nu e pe la vreo facultate, Sandra merge în vacanțe. Și nu merge în vacanță ca o piți de duzină, la Mamaia și Poiana Brașov. Nu, ea este la alt nivel. Printre destinațiile de vacanță preferate de hușeanca noastră se numără Dubai, Maldive, Istanbul și Paris. Abia așteptăm următoarea vacanța a divei pentru a-i admira trupul natural și dezgolit rumenindu-se la soare. Sandra te iubim că ca tine nu găsim!

Andrei VILICHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here