Să rîdem cu catindata Tudoran

Dacă ați deschis mai tîrziu televizoarele : tanti Tudoran e o catindată chipurile independentă în alejerili parlamentare europene, venită de la Briusăl ca să-i fericească pi ieșeni cu o autostradă, împreună cu un snop de activiști civici, plus oleacă de aromă di SIE. Salată orientală, cu sos de varză bruxelleză, adică.

Recent, coana Chirițica Tudoran a vestit popolului bahluiez & votant o mare bună-vestire : a fost prezentă la o emisiune de la vestitul canal de audiență minusculă Nașul TV. Și fiindcă acest mare suckces nu era de-ajuns, tanti Tudoran ne-a mai dat o veste epocală : moderatorul emisiunii a fost ,, distinsul domn Grigore Cartianu ,, . Cu care a avut ,, o discuție ca între prieteni ,, .

Că tanti Chirița Tudoran e de nivelul lui Cartianu, asta era deja cam clar. Dar că semi-ciobanul TV Gregoire ar fi un ,, distins domn ,, … asta e de ,, Cascadorii rîsului ,, . Sau poate că nu știți ce vorbă de Becali TV are distințache ăsta … Uitați-vă doar o dată, și o să vă lămuriți definitiv.

Fiindcă foamea de publicitate politică e mare, la fel ca lingușeala penibilă și ieftină, rămîne să așteptăm și alte descoperiri epocale, anunțate de catindata Tudoran : ,, imparțialul domn Gîdea ,,  , ,, inteligenta Denise Riffai ,, sau ,, sobrul canal de analiză politică Cartoon Network ,,.

Zi-le, tanti Grego’ !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here