S-au deschis centrele studentObike în Iaşi

Asociaţia Green Revolution şi Raiffeisen Bank au deschis astăzi, la Iaşi, cel de-al şaselea sezon studentObike, proiect de bike-sharing gratuit, destinat centrelor universitare.

60 de biciclete sunt puse gratuit la dispoziţia studenţiilor din Iaşi. Centrul este amplasat în Complexul Tudor Vladimirescu, Facultatea de Construcţii. Studenţii pot închiria biciclete, atât în campusul universitar, cât şi în afara acestuia, de luni până vineri, pe baza legitimaţiei valabile de student şi a unui act de identitate.

studentObike oferă tuturor studenţilor din Iaşi posibilitatea de a închiria bicicletele, indiferent de facultatea pe care o frecventează, dar şi o preocupare continuă a creşterii gradului de satisfacţie a utilizatorilor prin oferirea de servicii de calitate, dar şi a unui personal profesionist, prietenos şi pregătit să asigure experienţe plăcute iubitorilor de pedalat.

Cu un “look” foarte cool, dinamic, plin de energie, studentObike îşi propune să determine cât mai mulţi studenţi să aleagă bicicleta ca mijloc de transport zilnic, pentru recreere sau pentru deplasarea dintr-un punct în altul al campusurilor studenţeşti.

“Programul studentObike  promovează folosirea bicicletei ca mijloc de transport alternativ în rândul studenţilor. Suntem prezenţi în cele mai mari centre universitare din ţară, pe axa principală de transport pentru studenţi, pentru că ne dorim  să construim un comportament responsabil faţă de mediu şi un stil de viaţă sănătos pentru tineri. Avem convingerea că prin acest proiect contribuim la dezvoltarea comunităţilor şi ne bucurăm să vedem că numărul utilizatorilor studentObike este mai mare în fiecare an”, a declarat Corina Vasile, Director, Direcţia Comunicare şi Relaţii Publice, Raiffeisen Bank.

“În fiecare an adăugăm câte o piesă într-un puzzle. Imaginea din spatele acestui puzzle surprinde o dimineaţă obişnuită într-un cămin studenţesc din România. Şi în imagine se văd sute de tineri care pleacă spre facultăţi cu bicicleta. Omeni veseli, oamen tineri, oameni frumoşi. Aceasta este imaginea care stă în spatele proiectului studentObike, este ceea ce ne inspiră pe noi, ne facem să mergem mai departe, ne determina să îmbunătăţim proiectul an de an. În 2015, venim în întâmpinarea nevoilor studenţilor cu un sistem de închiriere mai flexibil, colaborăm cu securitatea campusurilor pentru siguranţa bicicletelor pe timp de noapte, sprijinim acţiunile şi proiectele studenţilor, oferim proiecte şi motive în plus pentru adoptarea bicicletei ca mijloc de tansport alternativ”, a declarat Raluca Fiser, preşedinte Asociaţia Green Revolution.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here