Roxana sexy-model, o manelistă un pic altfel

Mândra de săptămâna acesta se numește Roxana Iordăchel, este din Iași și are stimabila vârstă de 21 de ani. De profesie, Iordăchel este ditamai modelul la Diva&Man Models, după cum reiese de pe profilul ei de Facebook.

Ca mai toate pițipoancele model de prin târg, Roxănica are niște pasiuni și obiceiuri nu chiar ieșite din comun, respectiv manelele și dansul din buric, selfiurile, citatele filosofice și bineînțeles, mașinile scumpe.

 

Foarte încrezătoare în aspectul ei fizic (că doar e model, nu orice țoapă!) sexy-Iordăchel scaldă ochii admiratorilor virtuali cu poze „artistice” în chiloței, probabil să se laude ce treabă buna a facut tanti de la salon cu epilarea în zona inghinală.

„În viață e ca la păcănele, tre‘ să vină una specială”                                  

Pentru ca profilul lui Iordăchel să fie complet, pe lângă pozele cu ea golașă de pe la „prezentări”, ”sexy-mamacita” mai postează poze cu cupluri în ipostaze fierbinți sau aflate în mașini de lux „cum se poartă”. Probabil gazela tânjește după o relație ca-n filme și nu știm de ce. Roxana este deja într-o relație cu un băiat din Burdujeni, Suceava, care momentan locuiește în Italia. Pavel Cezar, zis Lateș, pare un băiat cu niște principii de viață sănătoase, cateva din hobby-urile sale fiind mașinile puternice și armele. Tot Lateș mai zice ca „în viață e ca la păcănele, tre’ să vină una specială”, semn că Roxănica e specială, dar și că lui Cezărică ii cam place la 7777.

Printre zecile de prezentări de modă și concursuri de miss, Roxi se relaxează la piscină, la club sau în mașină, de unde postează constant filmulețe în care se scălămbăie galeșă.

Andrei VILICHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here