Românii vor putea zbura direct în America, de la București. Ce companie autohtonă va face asta

O veste entuziasmantă pentru românii și pasionații de călătorii transatlantice! Compania Hisky a obținut prima aeronavă wide-body, marcând un moment istoric pentru aviația românească. Acest avion este unic în peisajul companiilor aeriene românești și va opera zboruri către Statele Unite, reprezentând o evoluție semnificativă pentru industria aviatică locală.

Aeronava, cu o configurație în două clase de servicii (business class și economic), are o autonomie impresionantă de până la 14 ore de zbor neîntrerupt. Aceasta înseamnă că poate acoperi distanțe de peste 13.400 km fără escală, facilitând călătoriile directe și eficiente către destinații îndepărtate.

HiSky se remarcă ca fiind singura companie românească autorizată să opereze zboruri regulate în Statele Unite. Cu această achiziție, devine prima companie din țară care deține o aeronavă wide-body, deschizând noi posibilități pentru călătoriile transatlantice.

Iulian Scorpan, CEO HiSky, a făcut anunțul cu entuziasm, subliniind că HiSky se pregătește pentru lansarea unor rute către SUA în viitorul apropiat. Între timp, compania aduce o veste excelentă pentru turiștii români care aleg vacanțe în Asia în perioada Crăciunului și a Revelionului. Aceștia vor fi primii pasageri care vor experimenta călătoria cu noua aeronavă într-un zbor direct, cu plecare din București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here