Romania a ocupat locul 3 pe natiuni la Campionatului Mondial de Karate Traditional

Va aducem la cunostinta ca in perioada 18 – 21noiembrie, in Slovenia la Kranjska Gora a avut loc cea de a XXI – a editie a Campionatului Mondial de Karate Traditional.

Din cele 25 de tari afiliate la International Traditional Karate Federation, Romania a ocupat locul 3 pe natiuni dupa Brazilia si Egipt. Pe locurile 4 si 5 s-au clasat Italia si Polonia.

Delegatia Romaniei a obtinut 6 medalii de aur, 10 medalii de argint si 10 medalii de bronz. La acest palmares au contribuit si cluburile iesene – Suprem Karate, Olympic Iasi si ENPI Iasi, prin urmatorii sportivi laureati:

 

Dragos Balaiasa                 –    Aur la fukugo

–    Bronz la kumite echipe

Ciubotariu Aurel                 –     Bronz lakumite echipe

Postolache Octavian           –     bronz la kumite echipe

Sofronie Cristian                –     bronz la kogo – kumite

Anei Catalina                      –     un onorabil loc V la fukugo

            ,,Din perspectiva mea, sunt multumit ca tinerii sportivi Sofronie si Anei au spart gheata la primele participari de nivel international„ a declarat managerul Clubului Olympic Iasi, Petronel Luca.

,,A fost o competitie la care delegatia Federatiei Romane de Karate Traditional a confirmat inca o data ca are un cuvant greu de spus in lumea karateului mondial.

Locul 3 pe natiuni al Romaniei, din 25 de tari participante, dupa Brazilia si Egipt, arata ca ne mentinem pe locul 1 in Europa„            ne-a declarat managerul Clubului Sportiv ENPI Iasi, care este si vicepresedinte al FRKT.

Delegatia Romaniei a fost condusa de presedintele FRKT – Nicolae Marandici alaturi de arbitri si antrenorii de lot – Musat Cornel, Adrian Nedeloiu, Ilie Dobre, Mircea Popa Cezar Cotescu si Constantin Adascalitei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here