Rolul suplimentelor post workout

Atunci când te antrenezi intens, ai nevoie de substanțe nutritive care să te ajute în recuperare și care să stimuleze creșterea masei musculare. Pentru rezultate optime, trebuie să consumi nutrienții nutrienți care îți refac nivelul de energie, grăbesc refacerea țesuturilor distruse și accelerează creșterea musculară prin mărirea sintezei proteinelor musculare.

Weider ți-a pregătit o serie de suplimente de calitate care te vor ajută în acest sens. Suplimentele post workout de la Weider (batoane proteice, băuturi proteice, creatină pură, pudră BCAA, făină de ovăz, L-glutamină, protein cookies) au fost dezvoltate în colaborare cu specialiști în nutriție pentru că tu să obții rezultate excelente în cel mai scurt timp.

 

32% Protein Bar este alimentul ideal pentru micul dejun sau desert, înainte și după antrenament. Conține cu 100% mai multe proteine decât în batoanele standard.

 

 

Amino Blast Mega Forte este cel mai eficient produs din aceasta gamă de pe piață. Conține 13.900 mg de aminoacizi per fiolă, 3.000 mg L-ornitină și 3.000 mg L-arginină.

 

 

Amino NOX este un complex de aminoacizi aminoacizii esențiali pe care corpul nu îi poate produce singur și de care are nevoie pentru a asigură o creștere ideală a masei musculare. Cei mai importanți aminoacizi cu lanțuri ramificate (BCAA) pentru creșterea mușchilor sunt leucină, valină și izoleucină. Această doză mare de BCAA de cea mai bună calitate protejează mușchii mai ales în timpul unei diete și, alături de alți aminoacizi, ajută la sinteza proteinei și sunt responsabili cu creșterea masei musculare.

Pentru a-ți recăpăta energia pierdută, imediat după antrenament trebuie să consumi alimente bogate în carbohidrați simpli cu un indice glicemic ridicat. Consumate imediat după antrenament, acestea vor ajunge rapid la mușchi sub formă de glicogen. Dar, cel mai important supliment pe care îl poți consuma după antrenament este o pudră proteică de calitate.

Maximum KREA-GENIC Powder este ultimul tip de creatină realizat de cercetătorii de la Weider Nutrition – o creatină monohidrat micronizată cu PH-ul modificat. Are un puternic efect de pompare – Crește forța cu până la 30%.

Oricare ar fi opțiunile tale, vei găsi cu siguranță în selecția Weider suplimentele post workout de care ai nevoie pentru a fi mereu în formă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here