Reghecampf confirmă ruptura de Anamaria Prodan: „Am depus actele de divorț!”

Laurențiu Reghecampf urmează să aibă un copil cu actuala lui iubită și a depus actele prin care cere divorțul de Anamaria Prodan.

Reghecampf a declarat pentru Cancan că a depus personal actele prin care cere divorțul de Anamaria Prodan.

„Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine. Până azi, m-am rezumat, ca expunere publică, la cariera construită în fotbal și nu voi înceta să-mi urmez principiile. Provin dintr-o familie decentă, cu temeiuri creștine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu.

Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Vreau doar să precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass-media. Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional”, a declarat Reghe.

Pe de altă parte, Anamaria Prodan vrea să ducă divorțul în SUA, acolo unde cei doi s-au căsătorit, și și-a angajat avocați de top.

Reghecampf nu a dorit să comenteze faptul că actuala lui iubită, Corina, îi va dărui un copil peste șase luni.

„Referitor la informațiile prezentate de curând în presă, sunt în măsură să afirm doar faptul că Dumnezeu e peste noi și doar El va decide drumul fiecăruia!”,

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here