Reacţia Mariei Şarapova după eliminarea Simonei Halep de la Australian Open. Cum a comentat rusoaica scuza invocată de româncă în conferința de presă

Rusoaica Maria Șarapova a fost surprinsă de înfrângerea Simonei Halep în faţa compatrioatei Ekaterina Makarova. În cadrul conferinței de presă susținute după ce s-a calificat în semifinalele de la Australian Open, rusoaica a spus „Simona era favorită înaintea meciului, dar aşa e în tenis. Aici se poate întâmpla orice, nu mereu favoriţii câştigă”, a declarat Maria Șarapova.

„Makarova e o jucatoare foarte bună. Are un atu pentru că e stângace. E printre puţinele jucătoare de acest gen. E clar că va trebui să fiu foarte atentă în semifinale”, a spus Şarapova.

Despre declarația Simonei cum că a fost „un pic stresată” înaintea meciului cu Makarova, rusoaica a spus: „Dacă m-aş trezi după o noapte proastă, aş încerca să-mi revin cît de rapid pot. Dacă îmi repet faptul că sînt stresată sau tensionată nu e un semn prea bun. Aş încerca să mă gîndesc la altceva, la ce urmează să fac”.

 

 

 

 

 

Sursa: jurnalul

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here