Putin, pus să sugă pendula fetei unui ex-senator romînez

Posibila explozie de la centrala nucleară ucraineană din Zaporojie, ocupată militar de Rusia, produce deja efecte deformant-alienante, de tip Cernobîl : fetei unui ex-senator ALDE i-a crescut între picioare un organ micționator masculin !

Ba mai mult, respectiva femelă bipedă & hîrmafrodită îl invită pe Putin, poreclit hitleroid Putler ( în zona ex-sovietică ) să-i sugă respectivul organ masculin , în grup, împreună cu doi miliardari mega-celebri  – Mark Zuckenberg și Elon Musk ( botezat și el ca la kolhoz ) : https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0Edvy9qrqi8RjKVCLvYyWEreE6Btt9tDXnk1r2nxLfJhNzGYmFQB17oqR5BXp85C1l&id=100000270846797

Pofticioasa de sex oral în grup din partea tripletei Putin-Zuckenberg-Musk e fiica ex-senatorului ALDE Ion Hadîrcă, un fost lingău basarabean al regimului de ocupație sovietică de la Chișinău, ajuns după 1990 mare patriot romînez și cetățean de onoare & oroare al Iașului.

Respectiva amatoare de supt sexual ( rafinat, cu o literă în minus ) e o înfluenseră celebroasă de la Pișinău, actoreasă ocazională în clipuri glumărețe și recentă scriitoreasă, pe urmele tăticului ei, premiat ca propagandist zelos al regimului comunist din Uniunea Sovietică.

Pofta de sex oral public a duamnei pișinăueze cu tătic ex-senator i-a venit cu ocazia unei chestii cețoase de pe Feisbuc, iar printre cei care au fost alături de această ofertă patriotică de supt au fost soția ministrului basarabean al culturii, Sergiu Prodan, ex-ministra culturii pișinăueze, Monica Babuc, precum și fostul recent șef al biroului basarabean al Europei Libere, Vasile Botnaru. Deci trendul e ok, sexul oralo-verbal în public, oferit de duamne cu organ masculinoid, e o expresie plină de democrație euro-antlantică.

Fi’n’că-că duamna Hadîrcă scrie cărți pentru copii, avînd chiar un recent premiu de la uniunea scrietorilor chișinăuezi, așteptăm cît de curînd un ghid practic de sex oral public pentru copii, eventual cu poze din activitatea fiicei ex-senatorului patriot.

De asemenea, avînd în vedere că  tăticul oralistei sexuale e cetățean de onoare al Iașului, la fel ca ex-ministra culturală basarabeană care apreciază suptul inghinal, ar fi foarte nimerit ca primarul Mihai Chirica să o ungă cetățeană de onoare și pe amatoarea de sex în grup , dînd astfel startul unei noi atracții ieșene, care va aduce turiști și bani, mai ceva ca în Tailanda.

Sugăciști din toate zările, urniți-vă !

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here