Programul de dezinsecție și tratamente împotriva căpușelor, la Iași. Zilele și orele când vor avea loc operațiunile de tratament fitosanitar

Primăria Municipiului Iași a stabilit, pentru perioada iulie – septembrie 2016, programul de dezinsecție, larvicidare, tratamente împotriva căpușelor și tratamente fitosanitare în raza administrativ-teritorială a orașului. Astfel, începând cu ora 22.00, în ziua de 28 aferentă lunii iulie, în zilele 4, 11, 15, 18, 25 aferente lunii august, în zilele 1 și 9 aferente lunii septembrie, vor avea loc operațiunile de dezinsecție.

 

Tratamentul împotriva căpușelor se va desfășura în ziua de 4 august. De menționat că tratamentele împotriva căpușelor se vor desfășura începând cu orele 6.00. Durata trecerilor nu va depăși o medie de 5 ore.

 

În ceea ce privește operațiunile de tratament fitosanitar, acestea se vor desfășura în funcție de notificările primite de la Direcția Fitosanitară Iași, fiind programate pentru acest an două treceri.

 

Zilele menționate sunt orientative, operațiunile depinzând în mod special de condițiile meteorologice sau de alți factori care ar putea restricționa prestarea serviciilor, urmând ca orice modificare a programului să fie anunțată public în timp util.

 

Substanțele folosite pentru operațiunile contractate sunt avizate de Ministerul Sănătații și nu reprezintă un pericol pentru om și animale, astfel: pentru dezinsecţie produsul folosit este Aqua K-Othrine, pentru larvicidare VectoBac, iar pentru tratamentul împotriva căpuşelor Solfac.

 

Prestatorul acestor servicii este asocierea SC Wasval SRL – SC Mior SRL – SC Expert 3D SRL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here