Probleme, Chiri’ … ?

Deși lingăii lui șandro-burago-postoleo-nedelcuriști i-au tot suflat în trompeta inghinală a victoriei zdrobitoare la alegerile locale, micul napoleon primărez Mișu Chirica are zile din ce în ce mai grele. Cam ca senzația craniană de după un chef de neam prost, asortat cu praf de copt sau de prăjit creierii și așa betegi.

Mai întîi, a fost prima veste proastă de după votul ieșean din septembrie : primărachele și mafia lui n-au majoritatea pe care o visau în Consiliul Local, ca să facă în continuare ce vrea mațul lor gros, trîntind blocuri lîngă blocuri și printre blocuri, adică unde li se trezește lor nula, și băgînd iar în buzunar alte milioane.

Apoi, a venit a doua veste nașpa, chiar mai nasoală ca prima : la șefia comisiei de urbanism din.Consiliul Local a fost ales un nașparliu de la USR – PLUS,  adică taman dușmanii principali ai frăției chiriciste. Așa că mafia din primărie a cam pierdut cheia și lăcata unor șmenuri super-grase. Iar nasolul useristo-plusist e și arhitect, deci știe și meserie, nu numa’ vorbe, ca alții. Altă belea, deci.

Pe urmă a venit șocul rezultatelor de la alegerile parlamentare. Liberalii au luat-o binișor peste bot, deci visele chiriciste umede, cu marionete plantate la București și miliarde.de la bugetul central, s-au cam vărsat. Mai ales după ce, între timp, alde Costel Alexe s-au prins că marele pitic politic Chirica nu e chiar așa mare și că ex-pesedistul-șef nu le-a adus  liberalilor mari foloase erectorale.

Iar ca să fie nasolia completă, zilele astea piticul primărez Chiri’ a mai luat o ștangă peste bot : inamicul lui numărul 1 din vechiul Consiliu Local, Răzvan Timofciuc, a fost ales președinte al ședințelor din noul CL,  pentru următoarele trei luni. Taaadaaam ! Adică mai lipsea doar ca junele userist nesuferit să apară în sufrageria vilei primarului, pentru ca șeful pesedisto-liberal să-și bage gheara-n gît, ca chițîgoiul.

Cam nasol, băi, primăriciule, așa-i … ? Eeei, dar ăsta e doar începutul : încă mai are de spus destule chestii și procurorul Horodniceanu, în dosarul de pe urma căruia a fost arestat mogulachele numărul 1 al găștii chiriciste. Să ne pregătim deci berea și floricelele de popușoi..Episoadele cele mai palpităcioase abia urmează. Run, Chiri’, run !

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here