Prin Erasmus+ toate drumurile duc la… Civitavecchia

În perioada 13-15 martie 2017, a avut loc a treia vizită de lucru cu profesorii, în cadrul proiectului Erasmus+ implementat de Liceul Tehnologic Economic de Turism Iași, intitulat “Cooperarea dintre școlile europene în vederea creării, aplicării și diseminării resurselor educaționale deschise prin folosirea tehnologiilor informației și ale comunicării”.

Vizita s-a desfășutat în orașul Civitavecchia din Italia, la aceasta participând profesori de la unitatea de învățământ ieșeană amintită și din alte țări partenere: Polonia, Turcia și, normal, țara gazdă.  A fost  o întâlnire  în care  s-au analizat activitățile derulate în proiect în primul an de implementare, pentru a se vedea în ce măsură ele s-au atins țintele proiectului și s-au stabilit noi strategii pentru atingerea  obiectivelor.

Produsele realizate în cadrul proiectului: Teenagers’ world (proiect ce are ca obiective colaborarea elevilor prin intermmediul platformelor online), TwinSpace – platformă de diseminare a proiectelor europene, au reprezentat  teme de analiză și evaluare a rezultatelor proiectului.

Totodată, s-au stabilit  detalii  privind  programul ultimei mobilități cu elevii din cadrul acestui proiect, mobilitate ce va avea loc în România, la începutul lunii aprilie, gazdă fiind Liceul Tehnologic Economic de Turism. Astfel, pe lângă activitățile ce au devenit tradiție (Vânătoarea de comori, Festivalul culturilor) va exista și un concurs de glogstere, vor fi diferite ateliere de lucru, și bineînțeles, multe alte surprize.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here