Primul bloc din ansamblul Copou Garden Residence, aproape de finalizare

Lucrările la cel mai exclusivist cartier de apartamente din Iași avansează într-un ritm alert. Primul dintre cele șapte blocuri ale complexului este finalizat în proporție de 80%. S-au finalizat toate lucrările de instalații si s-a trecut la montarea a termosistemului. Dezvoltatorul este decis să lucreze la foc continuu, în condiții maximă de siguranță  în perioada următoare pentru a finaliza anul acesta prima clădire din cadrul proiectului.

Și la cea de-a doua clădire din ansamblul imobiliar se lucrează la fel de rapid. În doar două luni de la startul lucrărilor, la cel de-al doilea bloc al Copou Garden Residence se toarnă deja placa de beton pentru cel de-al treilea etaj suprateran din cele zece ale imobilului.

Fiecare apartament este proiectat în detaliu, atenția fiind îndreptată către eficientizarea spațiului din locuință, punând astfel în valoare fiecare colț al casei. Locuințele vor dispune de finisaje de lux, realizate cu materiale din game de top care aparțin unor furnizori renumiți ai pieței.

Cel mai mare parc verde rezidențial din Iași

Parcul Copou Garden Residence va avea 20.000 metri pătrați și se dorește a fi unicat. Grădina  va impresiona prin varietatea vegetală și prin amenajarea peisagistică care va fi realizată cu cei mai buni specialiști în domeniu. Arborii care vor înfrumuseţa arealul vor avea înălțimi de până la 12 metri, printre aceștia regăsindu-se: paltini, cedri, brazi, molizi argintii și stejari. Peisajul feeric va fi completat cu mai multe specii de arbuști ornamentali: azalee, hortensii, trandafiri, camelii și multe altele.

Asemeni parcurilor din marile orașe ale lumii, spațiul verde din Copou Grand Residence va include: alei de promenade, spaţii de relaxare, parc de joacă pentru copii, teren de tenis, pistă pentru biciclete, gazon special pe care oamenii se pot așeza pentru a se relaxa sau pentru a citi o carte.

Zona comercială și facilități

Copou Grand Residence va include o zonă comercială ce va reuni o selecţie magazine de top, restaurante elegante care invită clienţii într-o incursiune culinară de neuitat, cafenele de inspiraţie internaţională şi alte atracţii definitorii pentru atmosfera cosmopolită. Zona comercială va fi completată de una de servicii unde atât locatarii complexului cât și toți cei care locuiesc în zona Copou se vor putea bucura de facilitățile puse la dispoziție de dezvoltator: grădiniță și scoală primară, sală de fitness, salon de înfrumusețare, barber shop, clinică medicală, etc. Copou Garden Residence va pune la dispoziția comunității și un market care să asigure confortul necesar și care vă va ”priva” de aglomerația din supermarketurile orașului.

Oferta de apartamente

Viitorii membri ai comunității  vor putea alege apartamente cu 1, 2 sau 3 camere. Ansamblul imobiliar va cuprinde 280 de apartamente cu o cameră, 560 de apartamente cu două camere si 280 de apartamente cu trei camere:

 

  • Apartament cu o cameră 42 mp – compus din cameră de zi, bucătărie, baie și hol
  • Apartament două camere 56 mp – compus din cameră de zi, dormitor, bucătărie, baie, două holuri
  • Apartament cu trei camere 73 mp – compus din cameră de zi, două dormitoare, bucătărie, baie, hol

Complexul rezidențial va dispune de 1250 de locuri de parcare dispuse astfel: la nivelul solului 180 de locuri, la nivelul demisolului 570 locuri, iar la subsol 500 de locuri. La subsol și demisol se vor mai regăsi adăposturi pentru apărare civilă, spații de depozitare pentru locatari și spații tehnice. Cele mai apropiate construcții din vecinătate se află la o distanță de 20,5 metri ansamblul rezidențial. La amplasarea locuințelor s-a ținut cont de orientarea camerelor față de punctele cardinale, de vânturile dominante și de însorirea maximă în timpul verii. Materialele folosite în construcții, finisarea și dotarea acestora se aleg pentru a asigura un maxim de confort termic, acustic și estetic.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here