Primarul Iașului lansează piesa hard-flock-PNL ” Mușchii mei minte nu are „

Botezat de lumea rea ” Chirică treabă mică ” , primarul pesedisto-liberal Mihai Chirica a lansat, cu dezinvoltura bețivanului care se ușurează-n drum, o nouă salvă verbală cu iz de cartier glodos, din seria celor care l-au făcut vedetă a știrilor de rîsul curcilor. Ca și cum nu era de-ajuns că în ultimii ani s-a declarat ba un fel de Isus reîncarnat, ba general, ba frate cu mitropolitul Moldovei și urmaș al Doinei Cornea, iar despre Iași a zis că e ,, Dubaiul Estului ,, .

Prilejul noului jet verbal chiricist e faptul că, din cauza golăniilor și tupeului de curcan pitic & gonflabil al primarului, în Consiliul Local nu se poate forma, după alegeri, o majoritate care să aleagă cei doi viceprimari. Dăcît că pe napoleonică de Bahlui îl doare la bască de toată chestia asta,  pe care o ia doar ca pe o nouă ocazie de a se umfla în pene și de a se sui pe acoperiș, ca să-și arate iar spre lume dosul cerebral, gol ca al maimuței suite în copac.

” Îmi asum să guvernez şi singur ”, a zisără guvernăciosul Chirica, ca explicație pentru durerea lui în dos vizavi de majoritatea din Consiliul Local. Asta fiindcă, după cum a precizat gullivernatorul de Bahlui, ” toate funcţionează brici ”. Ca să vezi … La felul în care își duc traiul, de ani de zile, cei mai mulți dintre ieșeni, e clar că primărachele dus cu pluta confundă briciul cu cariciul, pendula cu prefectura și primăria cu tîrla lui personală.

Iar ca să fie clar pentru toată lumea ce glod pesedisto-liberal e în mintea lui, marele fan iohanist Chirica și-a încoronat țîșnitura verbală cu o bomboană pe colivă, marca ,, Mișu Smardoiu’ ” : ” Mă descurc şi fără, vă spun cu sinceritate. Uitaţi-vă cîţi muşchi am ! ”.

 

Mă rog, mușchiulachele primărez vroia să spună că se descurcă și fără viceprimari, dar mai toată lumea a înțeles că, de fapt, orbănetele Chirica a încercat să arate că se descurcă și fără creier, dăcît cu cavitatea ucraineană. Ceea ce, dacă e să fim corecți, i-a reușit pînă acum, într-o oarecare măsură : mimează cu un anume suckces gînditul, cel puțin pentru ieșenii care l-au votat.

Ori poate că chef Michou Quirica vrea să deschidă în primăria ieșeană un restaurant de lux, în care să servească, ca specialitate a casei , ” Mușchi de vită liberală cu sos pesedist „, plus ” Creier prăjit de tot în sos de rachiu ,cu garnitură de praf ” …

Oricum, topurile muzicale au de ce intra în trepidație : Mișu ,, Șvarțenegăr PNL ,, Chirica vine ca bolidu’-bolîndu’ cu noul hit hard-flock ” Mușchii mei minte nu are „. Zi-le, Mișu-Pișu !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here