Primaria Tomesti a inaugurat Parcul Unirii

Duminica 21 iulie, Primaria Tomesti a inaugurat Parcul Unirii, un loc special amenajat pentru evenimente culturale, recreere, joaca si picnic.

Inaugurarea evenimentului a debutat cu o piesa de teatru pentru cei mici interpretata de Trupa Aschiuta. Totodată, copiii  s-au împrieteni cu personaje îndrăgite precum: Alba ca Zăpada, Mickey și Minnie Mouse, au luat parte la o mini disco, au participat la ateliere de cratie si face painting. Un alt moment artistic a fost concertul sustinut de Clasa de excelenat a prof. Anca Apetroaiei de la Palatul Copiilor din Iasi.

Adultii au petrecut alaturi interpreti cunoscuti de la Ansamblul Folcloric Rapsodia si Andra Barleanu, sub coregrafia Mariei Alexandra Neagu.

„Tomestiul are peste 8000 d cetateni care locuiesc in blocurile din zona salii de sport. Pentru ei trebuia sa gasim o solutie pentru a le crea un spatiu de relaxare si de petrecere a timpului liber. Am gasit o solutie moderna realizand acest parc, unde locuitorii din Tomesti isi pot petrece dupa-amiezile impreuna cu copiii, familia si prietenii. La fiecare sfarsit de saptamane in Parcul Unirii se vor desfasura activitati destinate atat celor mici cat si parintilor. Dimineata vor fi organizate spectacole pentru copii, iar ulterior diversi artisti vor sustine concerte de muzica usoara si muzica populara.”, a declarat Stefan Timofte, primarul comunei Tomesti.

La eveniment au participat numeroase oficialitati, printre care si Maricel Popa, presedintele Consiliului Judetean Iasi:

„Prin realizarea acestei noi investiții sunt oferite copiilor toate condițiile de a se juca într-un loc sigur şi special amenajat, parcul fiind deopotrivă o zona de recreere pentru toată comunitatea. Felicitări autorităților locale pentru această investiție şi la cât mai multe proiecte pentru oameni!” a spus presedintele CJ, Maricel Popa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here