Ponta: Guvernul Boc, cel mai incompetent si corupt din istorie

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat, luni, in inceputul sedintei BPN, ca presedintele Traian Basescu se ocupa de „rescris istoria”, insa Guvernul Boc ramane „cel mai incompetent si corupt”, precizand ca eforturile USL trebuie concentrate asupra guvernarii.

„Eu zic sa ne ocupam de guvernare, rescrierea istoriei este treaba domnului Basescu. Cred in continuare ca Guvernul Boc a fost cel incompetent si mai corupt guvern pe care l-a avut Romania si ca noi ne chinuim de un an doar sa reparam ce au stricat ei si sa-i dam la Parchet pe hotii lor. Asta ca sa fie foarte clar apropos de cine pe cine lauda, asta e, am venit dupa niste incompetenti si dupa niste hoti la guvernare. Nu e prima data, e adevarat, dar cred ca avem sanse sa reconstruim Romania”, a declarat Ponta.
Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, referindu-se la situatia economica a Romaniei, ca „nava e la cheu, in port sigur”, el multumind pentru ca s-a ajuns aici guvernelor Boc, Ungureanu si Ponta. Sursa: 9am.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here